Aktywne Wpisy
karpiniusz +527
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +154
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Ta z pozoru bezkształtna, polimerowa masa o znajomym kształcie z obsydianową piramidką na czubku to stworzony przez SETKĘ NAJLEPSZYCH GENIUSZY NA ŚWIECIE tweak, który pomoże Ci wnieść do systemu co tylko zechcesz. Producent naprawdę twierdzi na stronie, że Obscurum (bo tak się to coś nazywa) stworzyła setka najlepszych geniuszy na świecie.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wyobrażacie to sobie?
-Halo, Mensa? Proszę z setką najlepszych, mam audiofilski klocek do zrobienia.
-Się robi!
W naszym wspaniałym kraju takie praktyki reklamowe są zabronione, ale jak już kładziesz kupę na wzmacniaczu, to myślę, że Ci to nie przeszkadza.
Nie jest to dociążenie, bo waży tylko 350 gram, Obscurum trzeba położyć w dowolnym miejscu dowolnego elementu toru audio lub video. Efekt będzie zdumiewający:
Czo xD
Czasami mam wrażenie, że opisy sprzętu Hi-Fi są pisane na podobnej zasadzie, jak horoskopy.
Za tę kupę trzeba zapłacić 2000$
Cena okazyjna jak za zbiorową pracę tak wielu światłych umysłów. Ale o tym aspekcie więcej wieczorem xD
#heheszki #audiovoodoo
Tag autorski - #tonskladowy
@Roszp: xDDDD
#audiovoodoo to jeden z lepszych tagów na wykopie xD
@ZieloneKoloTramwaja: Jak zaczynałem pisać o takich akcesoriach to miał 16 obserwujących ( ͡° ͜ʖ ͡°) ROŚNIEMY W SIUE
@Roszp: gramów
#grammarnazi
http://audiophile.rocks
Jak już kupisz, pożycz na tydzień xD
aha
Kontekst jednak ma znaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)