Aktywne Wpisy
denwood +45
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
nemo007 +147
Jako że mój kot uwielbia siedzieć wysoko i skakał po meblach szukając miejsca i dodatkowo nie wiedziałem gdzie postawić świeżo zrobiony drapak postanowiłem zrobić dla niego koci kącik i wyszło tak :-) dodam że z początku plan był żeby to zamalować na biało ale w takim surowym stanie roboczym wygląda to zdecydowanie dobrze więc zostawiam jak jest i jak widać kotu chyba też zatrybiło. koszt sądzę nieduży bo 100zł za deskę, wkręty,
Ta z pozoru bezkształtna, polimerowa masa o znajomym kształcie z obsydianową piramidką na czubku to stworzony przez SETKĘ NAJLEPSZYCH GENIUSZY NA ŚWIECIE tweak, który pomoże Ci wnieść do systemu co tylko zechcesz. Producent naprawdę twierdzi na stronie, że Obscurum (bo tak się to coś nazywa) stworzyła setka najlepszych geniuszy na świecie.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wyobrażacie to sobie?
-Halo, Mensa? Proszę z setką najlepszych, mam audiofilski klocek do zrobienia.
-Się robi!
W naszym wspaniałym kraju takie praktyki reklamowe są zabronione, ale jak już kładziesz kupę na wzmacniaczu, to myślę, że Ci to nie przeszkadza.
Nie jest to dociążenie, bo waży tylko 350 gram, Obscurum trzeba położyć w dowolnym miejscu dowolnego elementu toru audio lub video. Efekt będzie zdumiewający:
Czo xD
Czasami mam wrażenie, że opisy sprzętu Hi-Fi są pisane na podobnej zasadzie, jak horoskopy.
Za tę kupę trzeba zapłacić 2000$
Cena okazyjna jak za zbiorową pracę tak wielu światłych umysłów. Ale o tym aspekcie więcej wieczorem xD
#heheszki #audiovoodoo
Tag autorski - #tonskladowy