Wpis z mikrobloga

Próbuję aktualnie zrootować xiaomi redmi 4x. Robiłem wszystko według instrukcji (https://c.mi.com/thread-2262302-1-0.html) i za każdym razem zatrzymuje mi się na 50% z informacją: "Couldn't verify device. Can't get info, connect again". Próbowałem wszystkich możliwych sterowników, aktualizowałem mi unlock itd. itp. Udało się komuś rozwiązać ten problem?

Pracuję na windows 10 ze wszelkimi możliwymi aktualizacjami, podobnie telefon: MIUI Global 10.3.1.0

Tak poza tym, jakby mi się już udało, jakiego ROM-a polecacie? Pixel experience jest spoko?

#xiaomi #redmi4x #twrp
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tyrt: jestes zalogowany na koncie mi na tym telu, na i.mi.com wodac twoj telefon? Masz oem unlock zaznaczony, jak rowniez wsadzona simke z nr na ktory masz konto mi?

Ogolnie wklep w google "Couldn't verify device. Can't get info, connect again 50%".
Powinny ci wyskoczyc strony gdzie masz podane wszystkie wymogi zeby unlock zadzialal.
  • Odpowiedz
Ogolnie wklep w google "Couldn't verify device. Can't get info, connect again 50%".

Powinny ci wyskoczyc strony gdzie masz podane wszystkie wymogi zeby unlock zadzialal.

@PurpleHaze: wszystkie te wymogi mam spełnione i dalej to samo
  • Odpowiedz
@NeilDegrasseGolota: po pół roku spróbowałem i się udało. Zrobiłem wszystko od nowa po kolei i tyle. Czasami ludzie pisali, że u nich po tygodniu zadziałało. Ja miałem jakiegoś pecha :)
  • Odpowiedz