Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
mgr_rybak +47
Dobrze, że dzisiaj śmieciarki nie jeżdżą to jeszcze rok przede mną. Jak zwykle pijcie ze mną kompot.
#urodziny
#urodziny
Od ponad dwóch lat zmagam się z depresją. Mam 22 lata, mieszkam z rodzicami. Ostatnimi czasy już nawet nie wychodzę ze swojego pokoju. Czuję się jak totalne gówno. Długo zbierałem się na odwagę, ale w końcu postanowiłem powiedzieć o moim problemie rodzicom. Powiedziałem im o depresji, o tym, jak się czuje...
,,Już ku*wa, depresje! Coś sobie do tego durnego łba wbiłeś i teraz głupoty #!$%@?! Jakie ty masz problemy, masz co żreć, czego ci jeszcze brakuje, co? Nawet mnie nie wku*wiaj!".
No i na tym temat się skończył, a ja w milczeniu wróciłem do swojej piwnicy...( ͡° ʖ̯ ͡°)
#depresja #przegryw #zalesie #rodzice #oswiadczenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
poszukaj wokół siebie jakiejś osoby z która może dać Ci wsparcie. i koniecznie idź poszukaj fachowej pomocy. najpierw gabinet psychologa, a on Cię pokieruje dalej.