Wpis z mikrobloga

#ps4 #ps4pro #psvr #vr #playstation4 #beatsaber #pomoc
Mam problem. Wczoraj kupuliśmy Beat Saber + nowiutkie move do PS4, wszustko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że jeden kontroler gdzieś ciągle "odpływa" tudzież lata i kompletnie nie wiem skąd to się bierze :/ kalibrowabie nic nie daje, a czasami nawet pogarsza sprawę, bo wywala pada gdzieś naprzód. Wrzucilabym film, ale niestety jak na złość jest konserwacja sieci PSN ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jakieś pomysły?
  • 14
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Tsumika: standardowy problem z Beat saberem na psvr. Codziennie praktycznie są posty o to na rrddicie. Żadnego pewnego rozwiązania nie ma, ale proponowane jest upewnienie się że nie na żadnego źródła światła oraz że nie ma lśniących powierzchni od której się może światło odbijać ( blat stołu). Ewentualnie polecam też rozwiązanie które mi często pomagało
Latajacafretka - @Tsumika: standardowy problem z Beat saberem na psvr. Codziennie pra...

źródło: comment_lwb4FcnPEf7YiOXvZT8GWtxTBFiV20TL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@lyman11: ale kalibrujesz przez "options"? Czy jeszcze jakoś inaczej? Bo nie wiem, czy to ma znaczenie, ale jak podłączyłam pierwszy raz kontrolery to wyskoczył mi obraz ze mną i takim kołem na środku ekranu, tylko, że wtedy była różna odległość, która mnie dzieliła od kamery, ale wydaje mi się, że to chyba było od parowania, nie wiem ¯\_(ツ)_/¯ ewentualnie idzie pada jakoś uszkodzić, przez wciśnięcie tej świecącej kuli?
  • Odpowiedz
@lyman11: nawet nie mam światła zapalonego, a za oknem jest szaro i buro, a wygląda jakby coś po oknach waliło światlem (,) jeszcze wieczorem spróbuję.
  • Odpowiedz