Wpis z mikrobloga

  • 0
@Nedkely a z masłem domowej roboty ma to sens? Duża jest różnica w smaku pomiędzy masłem orzechowym a migdałowym?

Jakie odmiany jabłek do takiego dip a? Janagold, champion, Lobo, Gloster, Ligol, Idared czy masz jakąś odmianę, która wybitnie nadaje się do dipu?

Jakiej grubości kroić te paski? Obierasz jabłka przed pokrojeniem?

Orzechowe masło robię w cenie orzechów i jest to w ciul lepsze od kupnego gotowego i dużo tańsze. Robię sobie
  • Odpowiedz
@ftswwa: Jabłka najlepiej jakieś tanie ale słodkie, a masło kupne gładkie bo ma lepsza konsystencje, chyba że dasz rade tak zblendować by aż tłuszcz z nich wypływał.
I masło takie to ci pójdzie w dwa dni xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Nedkely jutro sprawdzę z orzechowym a w piątek z migdałowym... Jakoś nie przepadam za Doritos ani naczosami ale to połączenie naprawdę intryguje i nie daje mi spokoju a jak by się dało własnym Sumptem masło zrobić to jeszcze bardziej by smakowało ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mirkosoft: jesli tylko uda mi sie gdzieś kupic porządnie ukiszone chrupiace ogórki to skosztuje tego oblędnego połączenia. Które z kiszonych ogórków sklepowych będą najlepsze twoim zdaniem?
  • Odpowiedz