Wpis z mikrobloga

mireczki chcialbym zaczac przygode z ps4 i gierkami na niego, chce po prostu ograc wszystkie najlepsze gry i sie go pozbyc, aktualnie mam mocnego kompa i xboxa one, ale jednak spidermen i god of wary chcialbym ograc w zwiazku z tym kilka pytan do wyjadaczy plejstejszynowych
1. chce kupic konsole z mysla o jej odsprzedazy, pewnie maks pobawie sie miesiac lub dwa ktora wersje mam kupic i gdzie, uzywke czy nowa? a moze przejdzie cos takiego jak zwrot 14 dni w sklepie xD? pogram se i zwroce nic nie placac? robil tak ktos?
2. kwestia gierek, jak je zakupic, zeby potem mozna bylo je odsprzedac? dodam, ze nie interesuje mnie w ogole gra online, tylko kampanie fabularne gierek
3. no i jakie gierki polecacie, po prostu takie must have jezeli ma sie ps4, na mniej ambitne produkcje nie mam czasu, po prostu same wisienki na torcie
4. ewentualnie jak jakis mirek ma ps4 z gierkami i mu sie chwilowo znudzilo / nie ma w co grac to moge pozyczyc powiedzmy na 3-4 tygodnie moge ci za to dac 250 zl, moge ci tez wplacic kaucje o wiekszej wartosci zebys sie nie bal ze oszukujo
#ps4 #konsole #konsolemasterrace
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mutantyczny Kup używke slimke kupisz gdzieś za około 600zl 700zl z jednym padem. A co do gier Uncharted, God of War, The Last of us, Horizon Zero Dawn Spider Man no i Days Gone.
  • Odpowiedz