Wpis z mikrobloga

@Dziewczyna_Czolgisty: osobiście bym tego nie kupił bo wymagam od sztuki jednak nieco więcej pracy i poświęcenia czasu niż namalowanie jednej ciągłej linii (gardzę sztuką nowoczesną) ale to pewnie kwestia mojego gustu.
  • Odpowiedz
Kobieta siedząca tyłem mało oryginalna, a dwie twarze szczególnie, totalnie już przeżute przez chyba wszystkich zainteresowanych tych stylem (wystarczy wpisać one line face na Pintereście i wyskakuje bardzo podobny rysunek, różnica kilku linii, a tak rozmieszczenie elementów takie same + różnią się tylko rozmiarem\wpływem innej ręki). Ładną masz kreskę, tylko szkoda, że nie pokazujesz jej w autorskich pracach.
Rysuj też tylko na technicznych karkach, inaczej dużo Ci się pogniecie od ścierania/złego przechowywania.
  • Odpowiedz
@Dozmez: mam sporo autorskich tego typu, ale właśnie chciałam zrobić mały rekonesans, czy cos takiego miałoby jeszcze wzięcie, czy tak jak piszesz przejadło się :) jeśli chodzi o papier to jest to mega twardy brystol, który na żywo nie wyglada na pognieciony, ale aparat jakoś to wyłapał
  • Odpowiedz