Cześć Mirki, co sądzicie? To moja pierwsza praca na zamówienie, od zawsze maluje i zastanawiam się, czy taki styl miałby wzięcie :) dajcie znać, czy takie grafiki na ścianę są fajne, czy nie za bardzo. #malowanie #rysunek #rysujzwykopem #rysunek
@Dziewczyna_Czolgisty: osobiście bym tego nie kupił bo wymagam od sztuki jednak nieco więcej pracy i poświęcenia czasu niż namalowanie jednej ciągłej linii (gardzę sztuką nowoczesną) ale to pewnie kwestia mojego gustu.
@Dziewczyna_Czolgisty: Sam bym nie kupił bo by u mnie nie pasowało, ale do jakiegoś hipsterskiego mieszkania z minimalistycznym wystrojem to jak znalazł.
@Dziewczyna_Czolgisty: chyba za duzo Toulouse-Lautrec sie naogladalas, ale ciekawe te bazgroly chociaz wtorne to jak wszystko w nowoczesnej pseudo sztuce i nie kupilbym tego.
Kobieta siedząca tyłem mało oryginalna, a dwie twarze szczególnie, totalnie już przeżute przez chyba wszystkich zainteresowanych tych stylem (wystarczy wpisać one line face na Pintereście i wyskakuje bardzo podobny rysunek, różnica kilku linii, a tak rozmieszczenie elementów takie same + różnią się tylko rozmiarem\wpływem innej ręki). Ładną masz kreskę, tylko szkoda, że nie pokazujesz jej w autorskich pracach. Rysuj też tylko na technicznych karkach, inaczej dużo Ci się pogniecie od ścierania/złego przechowywania.
@Dozmez: mam sporo autorskich tego typu, ale właśnie chciałam zrobić mały rekonesans, czy cos takiego miałoby jeszcze wzięcie, czy tak jak piszesz przejadło się :) jeśli chodzi o papier to jest to mega twardy brystol, który na żywo nie wyglada na pognieciony, ale aparat jakoś to wyłapał
Komentarz usunięty przez autora
Rysuj też tylko na technicznych karkach, inaczej dużo Ci się pogniecie od ścierania/złego przechowywania.