Wpis z mikrobloga

1. Ta gra to jest totalne ścierwo

2. Lew Jaszyn jest totalnym p-----m w bramce - zmieniłem potężnego belga na potężnego słowianina i powiem tylko, że to co on o--------a to pała mięknie, tam gdzie kutasiarz K-----a, pomimo całej mojej sympatii do niego, stał i gapił się tylko na piłkę przelatującą obok jego tempego wyrazu twarzy, tam pan w kaszkiecie o--------a salto i wyjmuje piłę.

3. nie ma żadnego handicapu, nawet wtedy, kiedy masz skład OVR 94, grasz na OVR 86, twoi piłkarze nie umieją kopnąć piłki, jakakolwiek wystawka w ataku nie wchodzi w grę, stoją jak kołasy, AI przeciwnika za to wystawia się na wszystkie sposoby tak, że choćbyś się osrał to nie jesteś w stanie pokryć zawodników. Żółty Di Maria przepycha sobie Gullita w obronie. Dzień jak codzień, żadnego handicapu. Niby grasz w jednej dywizji z typem ale mecz kończy się twoim RQ po n-tym odbiciu piłki pod jego nogi, wbiciu gola na 4-0, statsy na koniec? ziomuś 16 strzałów, 15 celnych, ty 1 strzał 0 celnych. Wiadomo, dopiero co uruchomiłem grę, nigdy jej na oczy nie widziałem.

4. dropi jedno wielkie g---o z paczek.

4.76 Korwin

5. Gram w to g---o chyba tylko po to, żeby upewniać się z każdym dniem, że nie warto kupować 20. A już na pewno nie w preorderze.

6. J---ć EA

7. Cynygejm

#fut
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aliver: ni c---a, wrócę tylko jeśli ludzie potwierdzą, że da się w to grać i nie ma tego całego gówna typu handicap, kick off glitch, 30 różnych gameplayów w zależności od humoru żony prezesa EA
  • Odpowiedz