Wpis z mikrobloga

Kiepsko widać ale nic nie ma szczególnego, a na pewno niepokojącego. Prawdopodobnie szyszynka - normalnie ma zwapnienia albo zwapniałe blaszki miażdżycowe ale tu też nie ma o co się martwić
@Doment: Myślę, że nie powinieneś pytać o takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, konsultuj to z lekarzem. Potencjalne odpowiedzi mogą cię wprowadzić w nieznośną nerwicę. Gdyby na pierwszy rzut oka uznano, że w TK jest coś niepokojącego to byłbyś już w szpitalu. Ta kropka to wodociąg mózgu. Czy w tym TK jest coś nieprawidłowego ocenić może jedynie twój lekarz specjalista który jako jedyny ma dostęp do dokumentacji twojego leczenia, wykonanych
@Koperek01:
dopiero za 2 tygodnie

a mi drętwieją ręce w nocy, mam bóle w okolicach lewego oka/skroni, czasem tracę wzrok w lewym oku, mam przytaknę uszy, bóle w lewym łokciu(to budzi w nocy mnie), problemy z dostępem do pamięci, z koncentracja i myśleniem
I reaguje dobrze na antybiotyki metronidazol/Ulcamed/Helides - wczoraj dostałem je na Helicobackter i w nocy obudził mnie tylko ból delikatny lewego łokcia bez drętwienia obu kończyn, myślenie się