Aktywne Wpisy
Kopyto96 +52
"Przyszłość czy zabójcy klimatu?"
Niemiecka propaganda wpaja ludziom, że posiadanie dzieci to niszczenie klimatu xD
#bekazpodludzi #klimat #heheszki #nwo #bekazlewactwa #niemcy #reklama
Niemiecka propaganda wpaja ludziom, że posiadanie dzieci to niszczenie klimatu xD
#bekazpodludzi #klimat #heheszki #nwo #bekazlewactwa #niemcy #reklama
Pechpechpech +1
#przegryw ehh zawsze marzyłem o dziewicy takiej nieruszanej.. czystej jak łza z którą bysmy się wzajemnie uczyli seksu pozycji różnych i było by mega ale w moim wieku lvl 32 to już moge zapomnieć o dziewicy :(
@Meyru te najprostsze, grają dosyć solidnie aczkolwiek tu zależy od waszego budżetu i oczekiwań jak będzie najlepszy wybor
No ale jak coś to bierz na allegro tam gdzie masz tanio ale aukcja wygląda na legitna a nie jakieś gówno. Taka legitna to zazwyczaj właśnie taką co ktoś ściąga cała aukcje z Ali i przekleja na allegro xD
To już moje trzeci bezprzewodowe (wcześniej miałem m.in. samsungi level active) i zdecydowanie najlepsze w ogólnym rozrachunku dźwięku/użyteczności/intuicyjności/komfortu użytkowania więc polecam. Model za 200 zł i dla mnie szaraczka polaczka, który używa ich na siłowni albo podczas biegania są absolutnie wystarczające.