Wpis z mikrobloga

Kochani, szukam jakiś spoko #sluchawki bezprzewodowe, najlepiej douszne/dokanałowe :) nie jakieś audiofilskie, tylko dla takiego szaraczka-przeciętniaczka, co to lubi sobie przy gotowaniu/sprzątaniu muzyczkie zapuścić :) jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie to chętnie posłucham, bo nawet nie mam pojęcia od jakiej ceny zaczynają się rozsądne propozycje

• 14
@Gymski najprostsze w sensie, który model? :D zamawiałeś z Ali czy z polskiego sklepu? I jaka cena mniej więcej, bo ludzie potrafią wszystko podrobić i widzę na allegro, że są za 100zł, ale też za 170 :d
@Gymski jeśli z Ali będzie wszystko przychodziło paczkomatem, w ciągu 48h, bez zabawy w zatrzymywanie paczek i inne #!$%@?, to wtedy rozważę taką formę zakupu :D
@Gymski to już wolę więcej zapłacić i wiedzieć, kiedy paczka dojdzie - zdarza mi się wyjeżdżać a na zabawy z kurierami albo stanie w kilomerowej kolejce na poczcie nie mam ochoty :D nie po to wynaleziono paczkomaty, żebym musiała teraz z ludźmi mieć kontakt :D
@Meyru bycie aspołecznym nie jest dobre ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No ale jak coś to bierz na allegro tam gdzie masz tanio ale aukcja wygląda na legitna a nie jakieś gówno. Taka legitna to zazwyczaj właśnie taką co ktoś ściąga cała aukcje z Ali i przekleja na allegro xD