Wpis z mikrobloga

• 689
Mój #niebieskiepaski wypił dzisiaj o jedno piwo za dużo, ale poszedł grzecznie do wyra. Zaczął marudzić że głodny więc zrobiłam mu kanapki i podałam do łóżka. Wiem że po pijaku w kuchni jeszcze by sobie coś zrobił. Powiedział że żadna z jego byłych nigdy tak nie zrobiłs i że musi się ze mną przez to ożenić. Dobrze że nagrałam na tel jego słowa ;) Teraz czekam na pierścionek
  • 73
@goodguy Może jej chłopak lubi tylko wypić xD Nigdzie wprost nie napisała że to chlejus.

Jeśli to alkoholik a ona miała w rodzinie alkoholika to po prostu tak działa jej psychika, że czuje się komfortowo w otoczeniu osoby pijącej alkohol. ¯_(ツ)_/¯

Jak całe życie miałeś w domu rośliny to będziesz dążył do posiadania "zielonego" mieszkania.

Niektóre jednostki tak działają. Nie każdy ma #!$%@? w każdym aspekcie życia i nic nie wpływa na
@elsaha Zapomniałem dopisać że zachowania w takich przypadkach mają mnóstwo wariacji.

Xd Ale chyba każdy to wie bez tłumaczenia, że ile ludzi tyle będzie reakcji. Jednak można je jako tako sklasyfikować i pogrupować.

Fajnie się pisało ale pora spać. 3 zmiana to ciota i #!$%@? panowie i panie. ( ͡º ͜ʖ͡º)