Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
Tradycyjne wartości? Takie jak rasizm, mizoginia, dyskryminacja, homofobia, prozelityzm, fanatyzm religijny, f-----m? Tradycyjne wartości to słowo wytrych dla alt-rightowych, prawackich przegrywów.
Dla prawackich szurów z wykopu.ru jesteś lewakiem bo nie chcesz palić pedałów.
Skala jest zwyczajnie nieporównywalna.
@Mr_RIP: Nie. Takie jak np. religia, tradycja czy patriotyzm. Coś co istniało od początku założenia państwa, tworzenia się społeczeństwa i coś co trzymało to społeczeństwo razem aby mogło razem stworzyć państwo.
No dla niektórych pewnie tak, ale takie wkładanie wszystkich do jednego worka z napisem "ci co chcą
Kółeczka przy rowerze nie są postępem.
Patriotyzm to zaawansowana pańszczyzna. Odszukanie prostaczków.
Ale nie jest.
@Mr_RIP: Wow. You are so W O K E.
A. Jesteś upośledzonym prawaczkiem.
Wcześniej:
@Mr_RIP Weź się zdecyduj xD
No widzisz. Nikt Cię nie chce.
@Mr_RIP Wiem, dlatego żyje sobie sam. Fajnie jest. Polecam ten styl życia.
Powodzenia.
@Mr_RIP A dziękuję. Tobie też miłego dnia życzę.
@Grzolsat: Wyznawanie tych samych wartosci, nie wazne jakich na pewno jednoczylo, jednak teraz nikt z IQ powyzej 100 nie bedzie jednoczyl sie z motłochem ze wsi wyznajacym wartosc sprzed setek lat. Ci ludzie nie są konserwami z wyboru. Są nimi