Aktywne Wpisy
mickpl +1475
cytmirka +190
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Planuje przejść na b2b, co prawda nie jest z branży IT ale nie ma to w tej chwili znaczenia. Mam kredyt hipoteczny. I teraz pytanie czy ktoś z Was przechodził z UoP na b2b posiadając kredyt hipoteczny? Czy bank się o to nie czepiał? Czy musieliście coś w banku tłumaczyć?
#b2b #kredythipoteczny
Poszedłem kiedyś
W praktyce dopóki raty są regularnie spłacane bank nie interesuje się zmianami w życiu klienta, jednak należy być świadomym takiego zagrożenia.
Od razu mi lepiej :) Dzięki wszystkim za komentarze :)
@rogal198: Nie, moim klienci nie informowali banku o zmianie zatrudnienia.