Wpis z mikrobloga

Mame: Wyjdź do ludzi! Zagadaj do jakiejś laski! Bo na łeb dostajesz w tym internecie

Ja: Jestem introwertykiem, mam niskie potrzeby socjalne i źle to widzę gdybym miał poznać jakąś inteligentną dziewczynę podobną z charakteru wśród ,,ludzi" szarej masy o zupełnie przeciętnych preferencjach. Raczej jej tam nie znajdę.

Mame: Hurr siedzisz w tych głupotach (ma na myśli filozofię i czytanie artykułów naukowych we własnych celach) całymi dniami, i skończysz jak twój wujek, też jesteś taki jak on, w psychiatryku wylądujesz. Już masz wybujałe ego. Miałam takiego kolege co przy wódce lubił rozmawiać o tej całej filozofii starożytnej, i wiesz co? Mówiliśmy mu pij k---a, nie p-----l, i było okej. Durr

Ja: Ja p------e z kim ja żyję()

#przegryw #filozofia #logikarozowychpaskow
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Crystal167: Ma rację, w ten sposób nie poznasz nikogo i pójdziesz na dno. Ale nie xD bo naczytasz się pięknych utworów i myślisz że laska która interesuje się filozofią nie wyjdzie do ludzi i siedzi w domu. Ciekawe gdzie chcesz szukać w takim razie geniuszu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Szanowny @Crystal167: znam ten ból, rodzina i znajomi nie interesują się filozofią wolnego oprogramowania i nie obchodzi ich to, że niewolne oprogramowanie jest narzędziem władzy wlasciciela oprogramowania nad użytkownikiem i używają Windows 10 bo są ignorantami...
pyroxar - Szanowny @Crystal167: znam ten ból, rodzina i znajomi nie interesują się fi...
  • Odpowiedz
  • 0
@SzczeryChopak
@demaistre
Oho, znalazło się dwóch ludzi, którzy z jakiejś przyczyny poczuli swędzenie między palcami by zacząć pisać co im tylko do głowy wpadnie. Atakowanie swojego chochoła wam nie wychodzi. Klasyka Sofistyki.

zgrywanie intelektualisty cierpiącego jest jeszcze gorsze niż bycie Januszem. Co wartościowego ostatnio
C.....7 - @SzczeryChopak 
@demaistre 
Oho, znalazło się dwóch ludzi, którzy z jakiejś...
  • Odpowiedz