Aktywne Wpisy
Fiszermen +290
Ładna konstrukcje popełniłem?
jakis_login +142
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
Ja: Jestem introwertykiem, mam niskie potrzeby socjalne i źle to widzę gdybym miał poznać jakąś inteligentną dziewczynę podobną z charakteru wśród ,,ludzi" szarej masy o zupełnie przeciętnych preferencjach. Raczej jej tam nie znajdę.
Mame: Hurr siedzisz w tych głupotach (ma na myśli filozofię i czytanie artykułów naukowych we własnych celach) całymi dniami, i skończysz jak twój wujek, też jesteś taki jak on, w psychiatryku wylądujesz. Już masz wybujałe ego. Miałam takiego kolege co przy wódce lubił rozmawiać o tej całej filozofii starożytnej, i wiesz co? Mówiliśmy mu pij k---a, nie p-----l, i było okej. Durr
Ja: Ja p------e z kim ja żyję(-‸ლ)
#przegryw #filozofia #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Introwertyzm=\=s----------e
Introwertyzm=\=nieśmiałość
Introwertyzm=\=samotność
Introwertyzm=\=przegryw
Introwertyzm=\=fobia społeczna
Komentarz usunięty przez autora
@Crystal167: to się wyprowadź
@demaistre
Oho, znalazło się dwóch ludzi, którzy z jakiejś przyczyny poczuli swędzenie między palcami by zacząć pisać co im tylko do głowy wpadnie. Atakowanie swojego chochoła wam nie wychodzi. Klasyka Sofistyki.