Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
footix +64
Dokładnie 20 lat temu, Liverpool wychodzi z szatni przegrywając po pierwszej połowie 0:3... Reszte opowieści wszyscy dobrze znamy. Lubię wracać do tamtego dnia, do tamtego wieczora.
Począwszy od spóźnienia na początek meczu, i już było 1:0. Poprzez emocje kumpla, który w trakcie meczu odwrócił się od Milanu i zaczął kibicować LFC.
W pamięci pałęta mi się wspomnienie z wczesnych edycji LM, gdy Werder Brema wyciągnął 0:3 na 5:3 w meczu LM z Anderlechtem.
Począwszy od spóźnienia na początek meczu, i już było 1:0. Poprzez emocje kumpla, który w trakcie meczu odwrócił się od Milanu i zaczął kibicować LFC.
W pamięci pałęta mi się wspomnienie z wczesnych edycji LM, gdy Werder Brema wyciągnął 0:3 na 5:3 w meczu LM z Anderlechtem.
źródło: z2731266Q,Jerzy-Dudek
Pobierz

W rankedach tft bardzo mi sie podoba brak zerojedynkowości, nie ma tak że po meczu bierzesz wszystko albo nic. W klasycznych rankedach możesz grać jak sierota a mimo to wziąć całą pule, lub analogicznie(co sądzac po wpisach tutaj jest niezmiernie częste( ͡º ͜ʖ͡º) ) grać bardzo dobrze nic z tego nie mieć.
W tft widzę że rng nie jest łaskawe, słabe losowania, nie lecą itemy ale mimo wszystko jakoś skladam do kupy to co mam i wyciagam z tego 5 czy 6 miejsce to w rezultacie jestem bardzo zadowolony. Analogicznie moge miec szczescie przy losowaniach i itemach, ale coś namotam i zamiast wygrac zajme drugie czy trzecie miejsce to uwazam ze s---------m sprawe. I to jest bardzo fajne, poczucie że zawsze mam realny wpływ na końcowy rezultat. RNG to jedno ale ja swoimi decyzjami moge sprawić że bede to jedno czy dwa miejsca w góre czy w dół.
#tft
#leagueoflegends
@MysGG:
Tak właśnie można byłoby ując w skrocie to co
i źle robisz, bo wszyscy biorą to co się powtarza żeby to ulepszyć. Jak nie ulepszysz to prędzej czy później przegrywasz