@Maniushka: jak można grać w niezginane?! Przecież to pyk, pyk, pyk i po zawodach! (╯°□°)╯︵┻━┻ W łóżku też chłopak nie lubi się dłużej pobawić? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Maniushka: jak sa niezaginane, to ta gra jest bez sensu. nie ogarniam tej ankiety. tak jak @metalowy_pasterz mowi. tak samo jak gra w karty, w c---a. czarne serce musi byc do tylu. inaczej ta gra jest tak samo bez sensu
@marcellz: Prawda? Bez kitu, bez pozginanych to przecież jakiś banał. Od zawsze tak grałam i nikt nigdy mnie nie wyśmiał, no ale wg większości tutaj jak zaginasz sobie rysuneczki w grze to jesteś jakiś upośledzony, bo "wiDzIaŁaŚ p0zAgiNanE sTaTkI?" jakby to miało jakieś znaczenie xD
@kacper-glazewski: stara gra jak swiat. rysujecie z przeciwnikiem po dwa pola (tak jak na obrazku) 10 na 10, w kratke. jedno jest twoje, drugie przeciwnika. na swoim ustawiasz statki. drugie zostawiasz puste (bo tam przeciwnik stawia swoje statki). statki/okrety, sa: jeden czteromasztowiec, zajmuje cztery kratki. dwa trzymasztowce, zajmuja trzy kratki, 3 dwojmasztowce, zajmuja dwie kratki, i cztery jednomasztowce zajmuja jedna kratke. statki nie moga sie laczyc. (i MOGA SIE ZAWIJAC,
Mój #niebieskipasek sie ze mnie śmieje, że zginam statki w grze okręty.
I jak tu z nim normalnie grać jak twierdzi, ze tak nie wolno????
Wykopki co sądzą? Wolno czy nie wolno?
Pic rel
#logikarozowychpaskow #grybezpradu #pytanie
Zginanie statków
tak samo jak gra w karty, w c---a. czarne serce musi byc do tylu. inaczej ta gra jest tak samo bez sensu
Komentarz usunięty przez autora