Aktywne Wpisy

Styline +233
Juz sie boty znalazly "Nie walczysz za politykow tylko za swoich bliskich". Ja swoich bliskich to stąd wywiozę.
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

MisiekPrzerwa +344
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (

Był wspaniałym rycerzem przeklętym rozłąką z miłością życia. Bronił wymierających ptaków gdzieś w leśnej głuszy. Wielokrotnie grał archetypicznych twardzieli, jak łowca nagród polujący na międzynarodowego terrorystę czy gliniarz, najlepszy z najlepszych, tropiący wyrywające serca monstrum. Kreacją niewidomego weterana mistrza miecza zdobył tytuł najbardziej czadowego bohatera lat 90, wyprzedzając Arniego w Last Action Hero.
Ale nie tylko pozytywnymi postaciami tak bardzo mnie ujął. Jego John Ryder to był psychopata totalny, postać absolutnie koszmarna, nieprzewidywalna, istniejąca tylko po to, by zadawać cierpienie. Choć rzadko wymieniany na listach najlepszych czarnych charakterów, dla mnie był zawsze w czołówce tych zestawień.
Odszedł wielki aktor, ale nie będzie zapomniany. Legendy nie giną.
#film #rutgerhauer #smierc #przemyslenia
źródło: comment_zT0sKSF5tkwyUOTbAgpJYzhaHzcyORp2.jpg
Pobierz