Aktywne Wpisy
rales +177
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +126
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Mireczki i mirabelki moje drogie, mam Nissana 350Z z 2003, europejski model.
Nadszedł czas na wymianę sprzęgła i zastanawia mnie skąd się biorą olbrzymie różnice w cenach sprzęgieł... Są nówki już od 800PLN, ale są też takie za 3500PLN
Jestem raczej laikiem jeśli chodzi o sprawy mechaniczne, i bardzo byłbym wdzięczy gdyby ktoś na chłopski rozum wytłumaczył mi różnice. Ja się nastawiałem właśnie na wydatek paru tysięcy PLN (to auto jeździ po torze i dostaje po dupie czasami) no ale mam speca który mnie namawia na tańsze...
Droższe będą obite kewlarem (acz ja bym tego materiału do takiego auta nie zalecał, bo choć przeniesie większe momenty, to ma on to do siebie, że raz przegrzany, traci permanentnie swoje właściwości - w tym temacie jest gorszy