Aktywne Wpisy

karpikmirek88 +683
Dobra... to jest P------E co my tutaj zrobiliśmy... trzęsę się caly z wrazenia. O tym co zrobil wczoraj wykop prawdopodobnie beda mowic kiedys na lekcjach historii
UZBIERALIŚMY PONAD 700 PLUSÓW co przekłada się na 70.1 grosza na zbiórke
Niestety siepomaga pozwala na wpłate minimum 1 złotego wplacic nie da rady ale i tak jestem wzruszony na to jaką historie wczoraj stworzyliśmy jako internet. Jesteście BOHATERAMI <3 Dziękuje wam!
https://wykop.pl/wpis/86232541/dobra-c--j-raz-sie-zyje-zrobmy-to-jako-wykop-dla-d
UZBIERALIŚMY PONAD 700 PLUSÓW co przekłada się na 70.1 grosza na zbiórke
Niestety siepomaga pozwala na wpłate minimum 1 złotego wplacic nie da rady ale i tak jestem wzruszony na to jaką historie wczoraj stworzyliśmy jako internet. Jesteście BOHATERAMI <3 Dziękuje wam!
https://wykop.pl/wpis/86232541/dobra-c--j-raz-sie-zyje-zrobmy-to-jako-wykop-dla-d
nowszyja +149
Prokurator zrobił byłemu rektorowi Uniwersytetu Przyrodniczego test z wiedzy, jaką powinien posiadać absolwent studiów MBA - wynik był katastrofalny. Z kolei rektor Politechniki Wrocławskiej przyznał, że dostał dyplom, choć żadne zajęcia się nie odbyły.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W jakim kraju my żyjemy, że dyplomy uczelni kupują rektorzy? No ale dajce 3% PKB na naukę i 100% podwyżek to na pewno będzie lepiej xD
#wroclaw #studia #chlewobsranygownem #polska

źródło: comment_9YCNjR5s62CGExf5plHiOxzTxE8dExSW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@NyanNyan: r u c h a n k o
@NyanNyan: dlaczego słaba psychika? jak sie siedzi popołudniami i wieczorami samemu, nikogo nie interesuje co robisz, nie masz z kim pogadać to poczucie wartości własnej moze bardzo szybko spaść mimo u każdego.
co do samego poczucia szczęścia to też w tym nic dziwnego nie widzę.. niektórzy ludzie po prostu nie lubią / nie chcą być sami
@NyanNyan: trudno się nie zgodzić. aczkolwiek jak zapiszesz się do takiej grupy raczej małe szanse na znalezienie tam drugiej połówki bo to nie klub samotnych serc tylko grupa zainteresowań.
Niemniej ja tam rozumiem ludzi nieszczęśliwych, bo sa samotni. Pozdro Mirku