Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asdfghjkl: zobacz sobie kampanię reklamową jest reklamowany jako historia genialnego skoku a nie jak telenowela trochę oszukują

Patrzysz przez różowe okulary bo ci się podoba jednak telenowelą bije na kilometr o czym właściwie jest 3 sezon przecież o miłości Tokio do Rio xd
Trochę to boli bo wiem jak genialny był by serial w mojej opinii gdyby postawili jasno na skok
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@ROCCO1: @Madaa_: 1 nawet ujdzie, ale 2 to masakra cały czas jakieś problemy miłosne, zero logiki w postępowaniu, Tokio i Rio to już w ogóle taka porażka oboje jakby mieli problemy psychiczne
  • Odpowiedz
@ROCCO1 @Morus123 @Madaa_ : w tym serialu od S01E01 się przecież nic nie zgadza, niby super ogarnięty koleś, planuje akcję pół życia i zbiera bandę dzieciaków z problemami psychicznymi, wszyscy w ciul przerysowani. To ma być poważny skok? Raczej grupa cyrkowa. Przez sporo odcinków ta myśl mi psuła zabawę. Potem to olałem i zacząłem oglądać w tle jak inny serial dla nastolatków i w takim przypadku jest całkiem fajny.
  • Odpowiedz
@qwertty321: na netflixie, bo nie oni produkowali wcześniejsze odcinki.

@ROCCO1: a ile oglądasz nieanglojęzycznych filmów? Może to podświadomie już takie wrażenie przez język? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma co oczekiwać rozmachu i wartkości jak w serii Oceans. Może i były momenty mniej lub bardziej infantylne, ale generalnie jak widziałem punktowanie realizmu, to ręce opadały. Przecież już sam cel napadu był absurdalny. xD W
  • Odpowiedz