Jak zablokować w #html #css albo #js cofanie do poprzedniej strony przy scrollowaniu horyzontalnie? Mam szeroką stronę ze scroll-x, jak dojdziesz do końca to bardzo łatwo przypadkiem przejść do następnej albo poprzedniej strony. #chrome #webdev #programowanie
@passage: no wlaśnie, w chrome, przy scrollowaniu w lewo albo prawo (strona ma np 4000px szerokości), jak sie skończy strona, to przerzuca na poprzednią stronę... super ficzer ale mi zaraz żyłka pęknie
@wielkienieba: Musisz poszukać w swoich js-ach zdarzenie, które wykonuje wskazane przez Ciebie akcje, np. szukaj "window.scroll". Tak wogóle to bez pokazania kodu to takie wróżenie z fusów...
@wielkienieba: nawet scrolowanie w gore ja czasami przeładowuje, denerwujące bardzo na mirko
@jaktrwogatonawykop: myslalem ze tylko ja tak mam ale faktycznie czasami nie wiedziec czemu wykop podczas scrollowania mi sie przeladowuje (nie musze dojezdzac do krawedzi strony). Mam chrome
@jaktrwogatonawykop: @solutio: ha! To ciekawe bo w sumie to nie temat którym pisałem ale mam dokładnie tak samo, denerwujący problem. Kilka dni temu, pisałem ontym na mirko to mi mirek odpisał że to aplikacja wykop tak ma... ale ja nie korzystam z apki wykopu, tylko #chrome strona www :O Ogólnie wydaje mi się, że to #chrome jakiś swój fitcher dodał, że jak się w
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
Mam szeroką stronę ze scroll-x, jak dojdziesz do końca to bardzo łatwo przypadkiem przejść do następnej albo poprzedniej strony. #chrome
#webdev #programowanie
Tak wogóle to bez pokazania kodu to takie wróżenie z fusów...
@jaktrwogatonawykop: myslalem ze tylko ja tak mam ale faktycznie czasami nie wiedziec czemu wykop podczas scrollowania mi sie przeladowuje (nie musze dojezdzac do krawedzi strony). Mam chrome
Ogólnie wydaje mi się, że to #chrome jakiś swój fitcher dodał, że jak się w