Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +466
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +211
Duijndam
Van Zanten
Van Kopen & Van Eijk
AB Flex
FHS
Tempoline
Job NL
To tak z pamieci, na te chwile chyba wszystkie oferuja zakwaterowanie, i prace od reki (wiem bo sam dzwonie po pracownikow i ciezko kogos znalezc)
Powodzenia!
https://youtu.be/pQmgVhMN5zc
bo Cię i tak nie zwolnią jak masz referencje, mieszkasz w okolicy
zamiast OTTO można też pracować w Manpower, ale wolę promować polskie agencje, żona założyciela OTTO jest Polką
małe agencje niech się zajmą organizacją pracy dla specjalistów z doświadczeniem, tam wielkie korporacje nie mają z nimi szans
jutro jest niedziela a nie poniedziałek
serio dzwoń w poniedziałek do OTTO i nie słuchaj zielonek takich jak @vladkupa1 już nawet ją zbanowali
Komentarz usunięty przez moderatora