Aktywne Wpisy
klewerewel +1
#rozowepaski #polska #warszawa #zwiazki #pieklokobiet
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
Nigdy nie widziałam faceta pchającego wózek z dzieckiem. Dlaczego zawsze jest to matka?
ProblemM8 +199
Ludziom mocno bambinizm wszedł. Mamy psa; partnerka pięści się nad nim jak dzieckiem. Ostatnio paznokcia sobie trochę rozwalił bo biegal jak wariat po ogrodzie. Ja mówię że trzeba zaczekać to mu odrośnie, przecież nie kuleje, ani nie wygląda źle. Ona że trzeba do weterynarza. #!$%@? pójdzie się kilkaset złotych znowu #!$%@?ć na 10 minutowa wizytę na której weterynarz powie to samo co ja (przerabiałem to już kilka razy)
A do tego nazywanie
A do tego nazywanie
Eh, będę przez to musiał chyba dziś wyjść z moimi przyjaciółmi na piwo i bawić się do późna. Przegryw mocno dzisiaj wszedł.
#przegryw #zalesie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Garztam: Bez przesady, nie jest tylko do ruchania. Jeszcze mi pierze, prasuje i robi obiady. W giereczki też się z nią fajnie gra.¯\_(ツ)_/¯
@mieszkamzmamusia: Skąd te nerwy? Przecież tobie też prasują, piorą i gotują.
@mieszkamzmamusia: No nie wiem. Dzisiaj po prostu czuję się przegrany. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@spalam__sie: Westy Silvery. Też masz ustawioną kobietę jak trzeba?
@dudi-dudi: To na pewno ciekawsze niż 99% postów tutaj.
przerzuć się na tytoń to już nigdy nie będziesz chciał palić gotowych szlugów
@spalam__sie: Aaa. Ja mam wyłączone "paski" na wykopie w ramach równouprawnienia.
Moja jest poustawiana, ale w tych kątach które lubi - to jest klucz do sukcesu. Sprawia jej to przyjemność i żyje jej się szczęśliwie. Nie jestem aż takim tyranem.
A na tytoń jestem zbyt leniwy.
@Koresis: Przyznaję, że to trochę bait, ale opisana sytuacja i moje niezadowolenie które z niej wynikło są w stu procentach prawdziwe. Tylko tyle, że może obciągania będzie więcej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)