Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tbh to je*ać cpuna, czytałem ten post z rozwojem wydarzeń ale jak ten debil jebnal 1/3 gieta zamiast iść spać po 4 dniowym maratonie to życzę mu fajnej psychozy xD
  • Odpowiedz
@Tik3rX: no k---a cep. Nigdy nie rozumiałem ludzi którzy tak bardzo nie mają instynktu samozachowawczego. Mój rekord to 40h z czego 24h na frycie i nie jestem z tego dumny, bo uważam ze to brak szacunku dla swojego organizmu. Nie spać 5 dni to już trzeba być skończonym idiotą.

Niech idzie do lekarza po Hydroxyzynę i zaśnie bo się wykończy chłopak. A do tego niech z tydzień bierze melatoninę, Aspargin
  • Odpowiedz
@Tik3rX: P---------e, przysypiał na pewno, feta ma takie działanie, że wydaje Ci się, że nic a nic nie śpisz ale jak leżysz sobie na łóżku (albo patrzysz w lustro tak jak on) i nagle 3h mija Ci w 5min to każdy w miarę myślący człowiek się domyśli, że nie przeniósł się w czasie tylko się kimnął te 3h. Ja często też bym sobie dał rękę uciąć, że nic nie spałem,
  • Odpowiedz
@Tik3rX haluny po 2-3 dniach bezsenności. Najlepszy patent, który ją stosuję to po prostu położyć się spać, zamknąć oczy, roletami okno zasłonić, by nie docierało światło jeśli jest dzień i próbować zasnąć. Mi pomaga po 3+ dniowych rajdach
  • Odpowiedz
@Tik3rX: pewien znajomy, który ma magistra z walenia podał mi kiedyś protip.

Zjazd i brak snu, najłatwiej kontruje się wòdą. Jest to dość niebezpieczne, ale nie tak jak trzaski, które na bank już ma.

Podejrzewam tez haluny słuchowo-wzrokowe
  • Odpowiedz