Aktywne Wpisy
Pytanie do osób, które mają co najmniej 31 lat. Co robicie dla rozrywki?
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #przegrywpo30stce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegrywpo30tce
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #przegrywpo30stce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegrywpo30tce
saakaszi +614
Chrześcijańskie miłosierdzie oczekiwania VS rzeczywistość
(-‸ლ)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #shitwykopsays #ukraina #wykop
(-‸ლ)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #shitwykopsays #ukraina #wykop
Zastanawiam się nad Mobile Vikings za 25zł czym różni się CHILL ON od NO LIMIT ?
Jaki prefix nr tel oferują do startówki? chodź rozważam też przeniesienie swojego numeru.
Może coś zupełnie innego jest teraz na topie?
Obecnie 2 numery mam w T-mobile ale tak średnio płacić 30zł/mc za coś co nie do końca jest dla mnie.
Z video nie korzystam bo nie oglądam.
Pakiet za 25zł byłby ok ale tam kurde nie mam mms ;/
Lejek niby jest 15/15 jednak jak na telefon są to prędkości wystarczające.
Vikings ma lejek?
Nie ograniczam się tylko do Wikingów może jeszcze coś innego polecicie?
#siecikomorkowe #mobilevikings
Co miesiac pobiera automatycznie 25zl jest tez 2GB netu w UE ale nie uzywam tego. Najwiekszy minus to 40gr za MMS jesli uzywasz to buli sie srogo
Generalnie nie zależy mi tak bardzo na necie. Ja go bardzo mało używam.
@TeflonDon: No właśnie z tego względu ich rozważałem bo z biegiem czasu chcę kogoś przyciągnąć ze sobą.
Kumulacja danych czyli rozumiem że jak nie wykorzystam neta w jednym miesiącu a doładuję kartę na kolejny mam już dla przykładu 30GB kolejny mc 45GB?
@archi3: Dokładnie tak 10GB neta jest dla mnie aż nad to w t-mobile
No wiadomka ;)
I drugie pytanie: cxy vikingi oferuja polaczenia konferencyjne?
Tak, jeśli Twój telefon obsługuje telekonferencje, to w No Limicie też możesz z nich korzystać za darmo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)