@Musze_wygrac_zycie: lokal gastronomiczny typu rozrywkowego (pub nie klub), basen, siłownia, gry komputerowe, jeżdżenie autem dla samego jeżdżenia, działka, wczasy pakietowe z biurem podróży, krajoznawstwo
@Musze_wygrac_zycie: ogrodnictwo, podróże, wycieczki, spacery na łonie natury, czytam o rzeczach które mnie interesują, gotuje bo lubię gotować, czasem gram w gry, oglądam filmy. W sumie mam więcej zajęć które lubie robić w wolnym czasie niż tego wolnego czasu
@Musze_wygrac_zycie czytanie, oglądanie filmów o wojnie, wędkowanie, majsterkowanie, zwiedzanie mega ciekawych miejsc, zabawy z dziećmi, rowery, ostatnio też bieganie, zabawy z psem, remonty w domu, wyjazd gdzieś na spacer
@Musze_wygrac_zycie: działka, las, rzeka, czytanie książek, zumba, siłownia, gry planszowe, wygłupy z dziećmi, kiedyś puzzle (może jeszcze do nich wrócę)
@Musze_wygrac_zycie: Lego, budowanie zestawów i swoich konstrukcji, gry planszowe, szukanie promocji na lego i planszówki, sianie i sadzenie roślinek owocowych, słuchanie jakiejś muzyki - głównie Łydka grubasa albo wybranie się na koncert Łydki grubasa, doglądanie drzewek owocowych na działce, jakiś wyjazd tu i tam, w góry nad jezioro, rzadko wycieczka do kamieniołomu i szukanie skamieniałości, jakiś remont, mój zawód nie jest znienawidzony przez ze mnie tylko mi się podoba, więc
@Musze_wygrac_zycie gram w gry na kompie, na playstation, bawię się z kotem, jeżdżę na motocyklu, od czasu do czasu wyjście na jakieś jedzenie ze znajomymi.
@Musze_wygrac_zycie: no janusz, czy grazyna to raczej nie, ale nawet taki Geralt nie jest mlodzieniaszkiem ; D Joel z The Last of Us tez nie jest młody, a Kratos z GOW ma ponad 100 lat
#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegrywpo30tce #przegrywpo30stce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegrywpo30tce
Chema, nie? Najczęściej to chema mnie interesuje. Mistyfikacja interesuje, chema, coś takiego, proszki.
Komentarz usunięty przez autora