Wpis z mikrobloga

@Musze_wygrac_zycie: lokal gastronomiczny typu rozrywkowego (pub nie klub), basen, siłownia, gry komputerowe, jeżdżenie autem dla samego jeżdżenia, działka, wczasy pakietowe z biurem podróży, krajoznawstwo
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: ogrodnictwo, podróże, wycieczki, spacery na łonie natury, czytam o rzeczach które mnie interesują, gotuje bo lubię gotować, czasem gram w gry, oglądam filmy. W sumie mam więcej zajęć które lubie robić w wolnym czasie niż tego wolnego czasu
  • Odpowiedz
  • 3
@Musze_wygrac_zycie czytanie, oglądanie filmów o wojnie, wędkowanie, majsterkowanie, zwiedzanie mega ciekawych miejsc, zabawy z dziećmi, rowery, ostatnio też bieganie, zabawy z psem, remonty w domu, wyjazd gdzieś na spacer
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: Lego, budowanie zestawów i swoich konstrukcji, gry planszowe, szukanie promocji na lego i planszówki, sianie i sadzenie roślinek owocowych, słuchanie jakiejś muzyki - głównie Łydka grubasa albo wybranie się na koncert Łydki grubasa, doglądanie drzewek owocowych na działce, jakiś wyjazd tu i tam, w góry nad jezioro, rzadko wycieczka do kamieniołomu i szukanie skamieniałości, jakiś remont, mój zawód nie jest znienawidzony przez ze mnie tylko mi się podoba, więc
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: No co... woda najczęściej, ziemia, woda, coś takiego, nie? Halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla... Takaaa sytuacja...
Chema, nie? Najczęściej to chema mnie interesuje. Mistyfikacja interesuje, chema, coś takiego, proszki.
  • Odpowiedz