Aktywne Wpisy
Goronco +59
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +178
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@njeee: "2. nie znalazł tego żaden psychofan, tylko echapadoku"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak sie teraz robi kariere w internetach, kradniesz i znalazłeś xD
Chociaż wcześniej zaprzeczał kilkukrotnie że tam widać różnice.
#f1 #kubica #echasanoku
Czemu miałbym go pobić?
Przecież to nie moją pracę ukradł, tylko "psychofanów" którzy znalezli te różnice po raz pierwszy chyba 2 tygodnie temu xD
Robić coś co się kocha i jakiś typ, co na każdym kroku ma manię prześladowczą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na Roksane Ćwik też się rzucił.
A tutaj mamy obronę Częstochowy i kradzież obserwacji "psychofanów", po czym przestawianie tego tego jako własne znaleziska xD
Albo się robi coś dobrze, albo jest się jechanym. Karius też gra w piłkę z pasji, ale nawalił. Jasne, że szkoda chłopa, ale jest taka zasada, że jak wychodzisz
Nie dostrzegasz jednego istotnego faktu. Nigdy nie bylem przeciw krytyce i merytorycznej dyskusji samej w sobie.
Ale jestem przeciwny kretyce erb0. Dlaczego ? Bo w przeciwieństwie do innych krytyk on wplata w swoje wypowiedzi jawne chamstwo i pogardę dla swojego oponenta. Wielu ludzi na tym tagu to dostrzegło. Ja nigdy
Możemy sobie luźno podyskutować.
Bez chamstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzieś kiedyś tu pisałem, że nie będę wypisywać
@jaxonxst: Jajeb.. porównywanie Gutowskiego i Sokoła do internetowych celebrytów, co ty ćpiesz? xDDD
Koleś usuń konto, bo na tagu Cugowskiego obrażajo xDD
A sorry, jego wolno, nie wolno tylko