Wpis z mikrobloga

@jaxonxst: Ale Roksana ładnie przyznała że się przejęzyczyła co było raczej jasne.
A tutaj mamy obronę Częstochowy i kradzież obserwacji "psychofanów", po czym przestawianie tego tego jako własne znaleziska xD
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Może miałem zbyt zerojedynkową szkołę życia na pewnym etapie, ale przeraża mnie to, że do krytyki przywołuje się robienie czegoś z pasją. W pozycji osoby publicznej, będącej w TV i mającej duże zasięgi jak na polski YT, to nie ma znaczenia.
Albo się robi coś dobrze, albo jest się jechanym. Karius też gra w piłkę z pasji, ale nawalił. Jasne, że szkoda chłopa, ale jest taka zasada, że jak wychodzisz
  • Odpowiedz
@revlayup Absolutnie źle mnie interpretujesz. Twój komentarz jest kompletnie bez sensu bo piszesz o zupełnie innym temacie, nie poruszonym prze ze mnie

Nie dostrzegasz jednego istotnego faktu. Nigdy nie bylem przeciw krytyce i merytorycznej dyskusji samej w sobie.

Ale jestem przeciwny kretyce erb0. Dlaczego ? Bo w przeciwieństwie do innych krytyk on wplata w swoje wypowiedzi jawne chamstwo i pogardę dla swojego oponenta. Wielu ludzi na tym tagu to dostrzegło. Ja nigdy
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Ale nie bierz tak do siebie, ja bardziej ogólnie sobie piszę. Na twoim przykładzie z pasją ale to nie ma znaczenia. Nie dogadamy się w kwestii interpretacji, mamy zupełnie różne spojrzenie na te sytuacje, prawdopodobnie znacznie inny światopogląd. Porozumienia nie byłoby do końca świata, przynajmniej w tym temacie.
Możemy sobie luźno podyskutować.
Bez chamstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdzieś kiedyś tu pisałem, że nie będę wypisywać
  • Odpowiedz
Że Budnik, Pokrzywiński, sokół, gutowski i inni chcieli by byc jawnie w takiej społeczności gdzie ktoś będzie mu ublizać i szkalować? W miejscu gdzie są osoby które wyśmieja kazdego kto sie z nim nie zgadza? nie że skrytykuja , że WYŚMIEJĄ .

@jaxonxst: Jajeb.. porównywanie Gutowskiego i Sokoła do internetowych celebrytów, co ty ćpiesz? xDDD
Koleś usuń konto, bo na tagu Cugowskiego obrażajo xDD
A sorry, jego wolno, nie wolno tylko
  • Odpowiedz
Te samochody na zdjęciu są pod różnymi kątami w stosunku do obiektywu. W dodatku samochód Kubicy wygląda jakby skręcał w lewo a Russella w prawo. To co jest zaznaczone to prawdopodobnie gumowa osłonka (mieli z tym problem na testach i FIA im zakazał jakiegoś rozwiązania). I to prawdopodobnie w zależności od skręcenia kół będzie grubsze lub cieńsze. Zresztą Kubica nie oglądał przedniego zawieszenia a podłogę przed tylnym kołem. Tam trzeba szukać różnic.
  • Odpowiedz