Wpis z mikrobloga

@MobileVikingsPL: jestem chyba jednym z pierwszych waszych klientów, mam aktualnie 4 numery u was i niedługo czas się pożegnać, wycofywanie po cichu opcji doładowania jest bardzo słabe, nawet na naszym rynku
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Vikingu, co masz na myśli? Stare oferty Standard są wciąż dostępne dla Vikingów, którzy z nich korzystali, natomiast w kwestii doładowań, odcięliśmy się od doładowań Play, które można było kupić w sklepach, gdyż zwyczajnie płaciliśmy za nie prowizję. Wciąż można bez przeszkód korzystać z doładowania przez stronę, aplikację oraz opcji automatycznej płatności.
  • Odpowiedz
@MobileVikingsPL: nie nie są dostępne, przy każdym wprowadzeniu jakiegoś nowego rodzaju stary po cichu zostaje usunięty, pisałem kiedyś do waszego supportu o tym to dowiedziałem się że zostało wycofane i nie musicie podawać o tym informacji bo nowa oferta jest lepsza,
przy ostatniej aktualizacji skasowaliście pakiet "do wszystkich +10GB" za bodajże 29pln z możliwością opłacenia z salda
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Owszem, wyłączamy zbędne pakiety - natomiast oferty pozostają. Obecnie oferta No Limit 25 zapewnie połączenia, smsy i mmsy do wszystkich oraz 15GB w cenie 25zł, a nie 29zł. Brak możliwości uruchomienia jej z salda jest związany z powodem wspomnianym w poście wyżej. Doładowanie konta w żabce, a potem zapłata z niego 25zł to dla nas większy koszt, niż bezpośrednie doładowanie ze strony lub aplikacji.
  • Odpowiedz
@MobileVikingsPL: a nie uważacie że warto byłoby o tym poinformować użytkowników?
mam na dwóch saldach prawie 300PLN, kiedy je zasilałem miały mi starczyć na ponad pół roku rozmów i internet, aktualnie mogę je sobie wsadzić cztery litery ponieważ nikt z was nie raczył ostrzec o tym że pozbawicie mnie takiej możliwości
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Vikingu, nasi użytkownicy doładowujący kanałem Play byli informowani o zmianach smsowo, jeżeli dokonali takiego doładowania w ciągu trzech miesięcy od wprowadzenia zmian. Twoje środki na koncie wciąż mogą być wykorzystane zarówno na dzwonienie, smsowanie i internet poza ofertą - wystarczy jej nie aktywować. Zawsze staramy się informować o wszystkich zmianach i robić to szczerze, bez owijania w bawełnę i tego się trzymamy. Niestety nietypowe dla większości użytkowników zachowania (jak zachomikowanie
  • Odpowiedz
@MobileVikingsPL: mieliście dobrą ofertę to uzupełniłem konta po 200PLN, nie doładowywałem salda w 2019, nie zostałem powiadomiony o zmianie, na infolinii po raz pierwszy zbyto mnie i potraktowano jak intruza, szczęścia życzę ale niestety poziom wam z roku na rok spada
uwagi a propo "nietypowych działań" i "chomikowaniu pieniędzy" uważam że są nie na miejscu w stosunku do klienta celem wybielenia się w zaistniałej sytuacji, pozostaje mi wykorzystać pozostałą kwotę na
  • Odpowiedz