Aktywne Wpisy
damianooo8 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +28
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.2% (415)
- Nie 50.8% (428)
Dziękuje każdemu kto wie co to prawdziwa sztuka!
Komentarz usunięty przez autora
Prawdziwa muzyka, a nie trzy akordy darcie mordy, n-------i i szatanizmy.
bardzo ceniony na dworach królewskich a nie jakieś klikanie w klawisze
Ale istnieja trolle ktore od czasow studiów zawsze beda brandzlowac się do november rain i glosowac w top wszcechczasow w trójce. To przecież to samo co fani Zenka. Fani zenka lubia zenka bo to jest muzyka ich środowiska i ja znają i nie wychodza ze swych norek...
Jak nadal sluchasz codziennie
Na co głosować na Topie Wszechczasu?
Dodatkowo wszysyc w jednym sosie preferuja rock, ignorujac inne gatunki.
Muzyka popularna jest pisana dla 13 latkow i dlatego dorośli maja to co w radiu za g---o. Dochodzi do tego nostalgia i ladunek emocjonalny z młodości.
Jako przyklad rewolucji muzycznej podam folk rock typu lumineers, beirut, bon iver itp. Ten niszowy gatunek stal sie mainstreamem dzieki rewolucji technologicznej. Tak samo poznalem brass house czy cyganski jazz, cos czego nigdy bym nie uslyszal w poprzednim pokoleniu. Albo kolejna fala retro