@mega-ubogi-czlowiek: kiedy w końcu znudzą się Wam te żarty o Erasmusie? Nigdzie nie byłeś, nic nie widziałeś, gów*o wiesz o Erasmusie, a postujesz taki shit. Przez takich jak Ty ten super program traci renomę. Jasne, zdarzają się jakieś patusy, które wyjeżdżają tylko po to, by imprezować,ale jednak większość to super ludzie.Plus Erasmus ma też inne wspaniałe programy. Polecam wyjść z piwnicy i poznać trochę świata.
@mega-ubogi-czlowiek: Przykro, jeśli trafiłeś na nieciekawych ludzi, ale to nie znaczy, że wszyscy tacy są. Ja uczestniczyłam w programie Erasmus+ i poznałam super ludzi, nie tylko z E+, ale ogólnie za granicą. To była najlepsza decyzja w życiu, która uratowała mnie przed depresją. Każdemu polecam te projekty. Dlatego przykro mi, gdy ktoś oczernia Erasmusa, bo mnie uratował i zmienił na lepsze ( ͡°ʖ̯͡°)
@mega-ubogi-czlowiek: jesteś nienormalny. Czemu wrzucasz wszystkie kobiety do 1 worka? Nie każdy jest przedstawicielem takiej biedy umysłowej jak Ty, dążącym za wszelką cenę do hajsu. To, że poznałeś jakąś różową, która była z obcokrajowcem dla kasy, nie znaczy, że wszystkie różowe takie są. Lecz się,człowieczku.
@Nuuskamuikkunen: czy ty serio probujesz wytlumaczyc ze erasmus nie polega na rozkladaniu nog przed enrique i mokebe juz na lotnisku? Niestety mialem podobne myslenie i dlatego tylko raz bylem na erasmusie czego bardzo zaluje, no najlepszy okres studiow :(
@yahoomlody: Dla mnie Erasmus to sposob na zwiedzanie swiata, poznawanie obcych jezykow, kultur i obyczajów, wartościowych ludzi. Poznałam wieeeeelu ludzi korzystających z Erasmusa i zadna z tych osób nie wyjechala za granicę, żeby romansowac czy w kólko imprezowac. To, ze Ty miałes pecha,nie oznacza, że wszedzie są tak samo źli ludzie.
@Nuuskamuikkunen: Ale jaką to ma wartość w sobie? Ot następny lifestyle, jeszcze mocno nowomodno-nowobogaci "podróże, odnajdowanie siebie, poznawanie innych kultur, spełnianei marzeń, nowe znajomości". Wszystko jak z kolorowego tabloidu. Smutne
@Hawthorne: uwierz, mi pomogło. Byłam na skraju depresji, a dzięki wyjazdowi lepiej poznałam siebie, stałam się bardziej samodzielna i odważna. Nauczyłam się języka obcego, inny udoskonaliłam. Zrozumiałam, że wszystko jest możliwe i nie należy się poddawać. Dla kogos brzmi jak banał z tabloidu, jak to nazwałes, ale to tylko znaczy, ze ten ktoś mało wie o życiu,mało przeszedł.
@Pethaf: gdzie napisałam, że w ogole z kimś się widywałam? Nie, nie randkowałam, z nikim się nie całowałam, nie pojechałam tam na podryw. Nie mierz wszystkich rózowych miarą swojej matki czy siostry. Lecz się, leci block.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
Kwintesencja :D
Ale, od razu widać że ty też znasz kolerację między poziomem euro i swoich gaci;)
Komentarz usunięty przez autora
@Nuuskamuikkunen: przegrwy to się miałaś nazywać