Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
@piotre-gie: taki c--j jak ten SMS jakikolwiek imigrant napisał, rodowity szkot jak nic xd
@chad190:
Nie. Tak się komunikuje patola, która jest zbyt zachlana, żeby rano wstać do pracy.
I nie chodzi o zwroty grzecznościowe, tylko o słownictwo (a raczej jego brak) i formułowanie zdań (a raczej
@SirMattBusby: już mam kupione bilety na prom na 26 lipca
@chad190: to nie są "normalni ludzie" tylko jakieś paroby na zakładzie klaunie. a ciebie powinni byli na polskim nauczyć o dostosowaniu stylu do odbiorcy i kontekstu
Inna sprawa, że w normalnej firmie i przy kulturalnej wiadomości obejdzie się bez konsekwencji, poniżej przykład :p
Komentarz usunięty przez moderatora