@Pitkarz: I jak zawsze, wideo stworzone w idealny sposób: przejścia, efekty, sceneria, jakość wideo, muzyka, no przepiękna robota. Po czym odzywa się ten ich s---------y angielski od którego można dostać raka, i nagle cała ta otoczka piękności znika, bo została r-----------a ich niedbalstwem i wyjebką. Skoro potrafią zadbać o piękno wideo, dlaczego nie potrafią zadbać o piękno języka? Ludzka tępota, nic więcej
@Pitkarz: Bez kitu, niedawno chciałem się dowiedzieć jakie są rozmiary A inne niż A4 i A5. Na Youtube pomocny Pan Hindus za pomocą kartki papieru, którą składał na pół, pokazywał co i jak.
@Pitkarz: Te tutoriale to jest rak. Da się to jakoś odfiltrować? Na każdy p--------y temat trzeba się przegrzebać przez masę tego gówna żeby trafić na jeden z normalnym angielskim.
PS wykonałem wszystko z jej zaleceniami i nie działało po czym znalazłem inny filmik trwający 5 minut bez hinduskiego języka i w sumie wciąż nie działa xDDD pozdrawiam electrical engineer
źródło: comment_nPfRJGq3d1RyBoPYY8wjSUGFhSJDczoQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_aKyruTR04vlJNey1LA7Ibw54oYua2iwD.jpg
Pobierzto co można wyjaśnić w 15 sekund, przedstawiają w 5 minut, ale i tak czasami pomagają oszczędzić czas na samodzielnym szukaniu rozwiązania.
https://www.youtube.com/watch?v=rLBScPm_bis
PS wykonałem wszystko z jej zaleceniami i nie działało po czym znalazłem inny filmik trwający 5 minut bez hinduskiego języka i w sumie wciąż nie działa xDDD pozdrawiam electrical engineer