elo mialam zrobic świeża rybę, wiec ofc wybór padł na pstrąga, bo to najłatwiejsza ryba (⌐͡■͜ʖ͡■) reszta w komentarzu xd
gratis protipy do smażenia ryb: -posypanie skórki mąką kukurydzianą robi wystarczająco dobrą panierkę, a skórka jest zajebista i chrupiąca ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚ - kładzenie ryby na zajebiście mocno nagrzany olej sprawia, że panierka nie odłazi, serio (ʘ‿ʘ) - mrożony pstrąg to shiet bez smaku ¯_(ツ)_/¯
@alicja_z_krainy_marow: jak dlugo smażu smażu, na prądu czy na gazu, na srednim czy malym, czy wyszla suchu w środku czy rozplywającu ? Pytu bo zawszu robiu w piekarnikiu bo nie lubiu jak jest z wierzchu nazbyt spalu...
@alicja_z_krainy_marow: pstrąga to tylko w kieszonki z folii alu, dużo sosu sojowego, soku z cytryny, zestu z cytrynu i pieprzu. Złoto. Można dorzucić kilka plasterków dla estetyki, ale nie ma potrzeby.
elo mialam zrobic świeża rybę, wiec ofc wybór padł na pstrąga, bo to najłatwiejsza ryba (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) reszta w komentarzu xd
gratis protipy do smażenia ryb:
-posypanie skórki mąką kukurydzianą robi wystarczająco dobrą panierkę, a skórka jest zajebista i chrupiąca ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
- kładzenie ryby na zajebiście mocno nagrzany olej sprawia, że panierka nie odłazi, serio (ʘ‿ʘ)
- mrożony pstrąg to shiet bez smaku ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora