Aktywne Wpisy
Horkheimer +290
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +167
Jak to mówił Stonoga: „Wy narodowi, polscy idioci”
#bekazpisu #4konserwy #neuropa #bekazprawakow #polityka #dobrazmiana
Liceum NIE JEST dla każdego przygłupa który ma problem z napisaniem testu gimnazjalnego na 70-80% ?
Nie każdy nadaje się do lepszego liceum są szkoły "Techniczne 4letnie" albo "zawodówki".
Zasady są znane i od lat takie same a poziom nauczania z roku na rok coraz niższy i ma to być wina PIS czy głąbów jadących na dwójach?
@Szab: Zaledwie i aż. W momencie gdy ktoś chciałby już zacząć pracować musi siedzieć bezsensownie cały rok w szkole, z której nic nie wyciąga. Skoro dla liceów i techników nie ma różnicy, znaczy się że jest to zmiana na lepsze.
Samej idei likwidacji bym jakoś mocno nie potępiał. Ale sposób i zostawienie wszystkich na pastwę losu już tak :)
@krolik1337: Raczej nikt. Mi chodzi o to, że rok wcześniej mogą pójść do zawodówki, bo nie ma tego debilnego gimnazjum.
No ale nie wszyscy idą do szkoły średniej po skończeniu podbazy/gimnazjum.
@Asterling: oczywiście że jest (a raczej, na szczęście, było) tak. Dzieciaki w najgorszym możliwym wieku wrzucone w nowe środowisko, gdzie od zera zaczyna się budowanie pozycji, wyznaczanie kto jest większym kogucikiem... A do tego zmarnowany rok na
@Asterling: Nie ma to jak wyciąganie takich wniosków. A jak Ci powiem, że u mnie w mieście tak nie było to znaczy, że w całej Polsce nie było? Moja podstawówka została zmieniona na gimnazjum i 4-6 chodziłem gdzie indziej. Później wróciłem do tej samej szkoły do gimbazy, tak wyglądało to w całym mieście. W dodatku miałem zmianę