Aktywne Wpisy
DragonBreath +17
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +1
#przegryw #heheszki #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Celowałem tutaj typowo w seks, brzydka kobieta zawsze sobie znajdzie paru orbiterów chętnych na cokolwiek, z brzydkimi facetami tak to nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Damasweger: nie tylko w seksie mają łatwiej, ale w wielu innych aspektach życia, a jeszcze walczą o "równouprawnienie" z mężczyznami xD
O wiele bardziej niż płeć i wygląd liczy się dom, otoczenie i bogactwo rodziców.
A co do tego obrazka to mając 27 lat wychodzę z założenia że bycie facetem w obecnych czasach jest zajebiste, człowiek ma dobrze płatną pracę, jakieś tam mieszkanie, pasje, hobby i czas praktycznie na wszystko, jednocześnie nigdzie mu się nie musi spieszyć bo zegar biologiczny praktycznie go nie
Kobiety mają nad facetami iluzoryczną przewagę przez może 10-15 lat, kiedy mężczyźnii mają penisy zamiast mózgów. Ale to jest tylko 10-15 lat. Potem faceci mają wręcz miażdżącą przewagę.
ps. chcesz coś z avonu?