Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kadet20 +39
W 2021 roku kupowałem 51m2 mieszkanie na obrzeżach Warszawy za niecałe 400k (Dokładnie 392k, w cenę wliczone było też już miejsce postojowe oraz "pakamerka" w garażu podziemnym na różne graty. Wahałem się wtedy długo kupować czy nie, czasy Covidu, wszyscy wieszczyli rychły upadek bańki w nieruchomościach i dużo niższe ceny zaraz po końcu pandemii. Na tagu byłem delikatnie mówiąc j*bany od debili że chce kupować bo będzie dużo taniej.
Z racji tego
Z racji tego
https://mobile.twitter.com/andrzejduda/status/319910070286700544?lang=en
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rasporas:
Takimi wpisami zachęci ludzi do przeglądania profilu, może nawet niektórzy zainteresują się programem partii. Nudnymi i sztywnymi wpisami nie zwróciliby na siebie uwagi. PRowo to strzał w 10.
@grubson234567: Jeszcze niech się trochę podszkolą w ortografii ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak na serio to w Internetach rządzą i dzielą KORWiN oraz Konfederacja. Piszę tu o ostatnim roku i statystykach np. Polityki w Sieci.
To są największe fujary z wszystkich komitetów.
Ich największymi sukcesami są akcje:
"ej Janusz bierze udział w sondzie internetowej na najpopularniejszego polityka w gminie Będzin na stronie internetowej super ekspresu.
WIECIE CO MACIE ROBIĆ".
Takie lekko upośledzone kółko lizania się po siusiakach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
W ostatnich dniach dobrze działa jeszcze PO, ale ostatni rok trendy są jak w odnośniku. To o czym piszesz to raczej fora sympatyków, a nie oficjalne przekazy.
KORWiN i przy okazji Konfederacja daje przykład całej polskiej scenie politycznej jak prowadzić profesjonalny marketing w Internecie. To POPiS bierze z nich przykład, a nie na odwrót.
Komentarz usunięty przez autora