Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@dzidek_nowak: a może tak zebrać grupę i dawać szadołbany mochauowi i elfikowi jak będą dodawać wpisy? I do tego teczowym? I innym? Wszystkim szadołbany, aż w końcu coś z tym zrobi moderacja?
  • Odpowiedz
@Beer_Is_Good_For_You: @dzidek_nowak: i mi również skasowano post za link kierujący do życiorysu zbożowej dziewczynki.
musi się bardzo wstydzić swojej przeszłości, że rękami swoich białorycerzyków z moderacji kasuje post za rzekome "nieodpowiednie treści" - oficjalnie taką decyzję wydał klaun nmM , odwołanie z mojej strony odrzucił oberklaun 5OUL
  • Odpowiedz
@BrokenMagicalTibia: Mając taką przeszłość też bym się bardzo wstydził xD Ja w odwołaniu spytałem dlaczego jest to nieodpowiednia treść... oczywiście logicznym jest, że jako użytkownik chce przestrzegać regulaminu i wiedzieć co mogę wrzucać a czego nie i dlaczego. Efekt: odrzucone przez nmN xDDDDDD prawda znana od dawna mode kasują co chcą, kiedy chcą i jak chcą mając w dupie regulamin i wiele innych rzeczy, jeszcze banda różnej maści rycerzyków ich
  • Odpowiedz
@dzidek_nowak: Ciekawa wojenka. Tzn ustalmy fakty:
1. It's ok to be white (black etc..)
2. It's ok to be hetero (homo, trans etc..)

Nikt tego nie neguje a już na pewno nie osoby homo. Cały problem jest w tym - że osoby hetero nie są narażone obecnie w żaden sposób na dyskryminację - co więcej powiedział bym, że nawet ją (pseudo dyskryminację)
  • Odpowiedz