Wpis z mikrobloga

@LeHibou jak znajdziesz coś cudownego to daj znać.
Z takich pewnych to aderal i pochodne.

Z innych to cały dział na hyperreal.info o amfopochodnych.
  • Odpowiedz
@WiFoN_xD: > chodzi mi o efekt podobny do kofeiny, takie rozjaśnienie umysłu, skupienie i "wejście w daną czynność", ale działające dłużej. ...

Powiedz mi co się nie zgadza :P
  • Odpowiedz
@inny_89 pomoże przebadanie się kompletnie, do tego witaminy jeżeli ktoś ma c-----ą dietę, a być może problem leży w psychice i ma jakieś lekkie stany depresyjne, o których zapomniał op nam powiedzieć.
Wiele niewiadomych
Głupia tarczyca potrafi ci ładnie z wszystkim namieszać, a nikt nie leczy przyczyn, tylko objawów, podobnie z witaminami, które pełnią ważne rolę u nas
  • Odpowiedz
@WiFoN_xD: I z tym się zgadzam w pełni. Nareszcie ktoś na poziomie. Słyszałeś @LeHibou: ? Najpierw badania i więcej informacji. Wtedy będziemy mogli doradzić lepiej.

Inna sprawa, że po amfopochodnych będziesz stać szybciej w kolejce do badań. :)

@WiFoN_xD: Jedynie zwrócę uwagę, że dałem dwa komentarze: pierwszy całkowicie na poważnie. Strzały z czystego tlenu + l-theanina z kofeiną. Nic
  • Odpowiedz
@inny_89: @WiFoN_xD: ja ogólnie miałem kilka miesięcy temu dość poważny uraz głowy (wstrząśnienie), badania zrobione, w tym TK; na początku brain fog był potężny, teraz jest lepiej ale wciąż zdarza mi się być jakoś zagubionym we własnych myślach
  • Odpowiedz
@inny_89 dlatego do pierwszego komentarza się nie p---------m, bo faktycznie pomaga, ale to też takie błędne koło z kodeina jest.
Pierw się ją bierze żeby lepiej żyć, potem zaś po to żeby jakoś żyć.
Moja mama jest naprawdę uzależniona od kofeiny xD wiem co mówię
A--------a jest spoko na microdosing, sam ją w ten sposób brałem, ale wtedy powinno się suplementować odpowiednio inne rzeczy, głównie właśnie witaminy i jakieś magnezy na
  • Odpowiedz
@LeHibou opowiedz o tym swojemu neurologowi, ale tak kompletnie szczegółowo co ci jest, jakie zmiany naszly i co ci przeszkadza.
Dostaniesz leki pewnie, a niektóre uciążliwości będziesz pewnie musiał przeczekać i wszystko się unormuje, co najmniej tak mi się wydaje, lekarzem nie jestem to teoretykuje xD
Niemniej jednak pierw lekarz i badaj, opowiadaj i czekaj na efekty.
Wszystko nagle się nie poprawi i swoje będziesz musiał odczekać.
Jedynie jestem pewny tego,
  • Odpowiedz