Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Jakie specyfiki polecalibyście ma #brainfog - chodzi mi o efekt podobny do kofeiny, takie rozjaśnienie umysłu, skupienie i "wejście w daną czynność", ale działające dłużej.
Druga sprawa to strzał inhalacji z czystego tlenu.
Z takich pewnych to aderal i pochodne.
Z innych to cały dział na hyperreal.info o amfopochodnych.
Powiedz mi co się nie zgadza :P
Wiele niewiadomych
Głupia tarczyca potrafi ci ładnie z wszystkim namieszać, a nikt nie leczy przyczyn, tylko objawów, podobnie z witaminami, które pełnią ważne rolę u nas
Inna sprawa, że po amfopochodnych będziesz stać szybciej w kolejce do badań. :)
@WiFoN_xD: Jedynie zwrócę uwagę, że dałem dwa komentarze: pierwszy całkowicie na poważnie. Strzały z czystego tlenu + l-theanina z kofeiną. Nic
Pierw się ją bierze żeby lepiej żyć, potem zaś po to żeby jakoś żyć.
Moja mama jest naprawdę uzależniona od kofeiny xD wiem co mówię
A--------a jest spoko na microdosing, sam ją w ten sposób brałem, ale wtedy powinno się suplementować odpowiednio inne rzeczy, głównie właśnie witaminy i jakieś magnezy na
@LeHibou: https://krokdozdrowia.com/neurogeneza-regeneracje-neuronow/
Dostaniesz leki pewnie, a niektóre uciążliwości będziesz pewnie musiał przeczekać i wszystko się unormuje, co najmniej tak mi się wydaje, lekarzem nie jestem to teoretykuje xD
Niemniej jednak pierw lekarz i badaj, opowiadaj i czekaj na efekty.
Wszystko nagle się nie poprawi i swoje będziesz musiał odczekać.
Jedynie jestem pewny tego,
Sorry, autokorekta xD