Aktywne Wpisy

vieniasn +52
nie wiem czy dziś na kolację zjeść babkę cytrynowa czy piernik no co za trudny wybór się wylosował

Fajlip1111 +36
Rura zaczyna pokazywać się z bardzo niefajnej strony. a widze ze na tym tagu bardziej jechany jest krystian niż egoistka który mysli tylko zeby dzień czy dwa dłużej opalić sobie dupsko. Bądźcie troche bardziej sprawiedliwi i doceńcie troche bardziej Krystianka bo to dobry chłopak jest. Przeźroczysty ale dobry
#hotelparadise
#hotelparadise

źródło: comment_hX48S1N981BMqvGUa7Erk4jFNa3KV157.jpg
Pobierz@Dajlaxx: po bootcampie?
Bootcamp, którzy stworzy ludzi uczących na bootcampie? xDDD
@Tajemnicza_Melancholijna_Postac: 4p to gowno i januszeria a mowia to chyba w podcastach u aniserowicza
przesyt jest ludzmi po szybkich kursach, dlaczego nikt tego nie potrafi zrozumiec? XD
@ehhhh: a ja dzisiaj rano na głównej z płomieniem wideo widziałem XD komentujących, którzy tak uważają nie brakowało. nie polecam generalnie.
@Tajemnicza_Melancholijna_Postac: R-------i rynek juniorski wiec im sie nie dziwie. Mowia o przesycie, bo ostatnio maja problem ze znalezieniem pracy dla swoich kursantow - nikt ich nie chce przyjmowac. Ja ludzi ucze i dalej wdrazam we frontend jako samoukow i nie widze przesycenia rynku. Co roku udaje mi sie wprowadzic