Wpis z mikrobloga

@POTEZNA_HAUBICA: ja tam na wykopie czytalem ze rynek jest juz przesycony i junior nie ma juz szans na normalne zatrudnienie, a wszyscy co poszli na studia informatyczne sa juz straceni

• Odpowiedz
no ale na wykopie tez czytalem np ze globalne ocieplenie to fikcja jeszcze rok temu XD

@ehhhh: a ja dzisiaj rano na głównej z płomieniem wideo widziałem XD komentujących, którzy tak uważają nie brakowało. nie polecam generalnie.
  • Odpowiedz
@Dajlaxx: ja zeby zatrudnic 1 osobe musialem przejrzec jakies 200cv, srednich zreszta

jak ktos ogarnia to prace znajdzie, czasy sprzed kilku lat gdzie na staz z javy brano ludzi potrafiacych obsluzyc komputer sie skonczyly

pewnie dlatego wiekszosc seniorow jest c-----a, bo byla brana do pracy z lapanki
  • Odpowiedz
@Drew: Nie u kołcza aniserowicza, tylko w wielu innych miejscach.Nawet facet z Coders Lab w podcascie sugerował że we front-end lepiej się już nie pakować, proponował za to backend Php.
  • Odpowiedz
Nawet facet z Coders Lab w podcascie sugerował że we front-end lepiej się już nie pakować, proponował za to backend Php.

@Tajemnicza_Melancholijna_Postac: R-------i rynek juniorski wiec im sie nie dziwie. Mowia o przesycie, bo ostatnio maja problem ze znalezieniem pracy dla swoich kursantow - nikt ich nie chce przyjmowac. Ja ludzi ucze i dalej wdrazam we frontend jako samoukow i nie widze przesycenia rynku. Co roku udaje mi sie wprowadzic
  • Odpowiedz