Wpis z mikrobloga

@ogrod87 oby jak najczesciej takie przelewy :). Ja lubie patrzec na konto po premii rocxnej ktora wynosi srednio 20% zarobkow rocznych takze jak przychodzi razem z wyplata to sie mozna poczuc jak pilkarz Ekstraklasy ;)
  • Odpowiedz
@borjaki: Normalnie mam koło 12-13k, ale ten jeden miesiąc był wyjątkowy, bo zlecenie wpadło. Ogólnie dobrze było rzucić korpo rok temu, gdzie miałem 6k i pójść na własne.
  • Odpowiedz
kwota brutto jest przeważnie równa, a ta netto zawsze jest z groszami czy nierówną końcówką więc misiu pysiu zarabiasz 4210,18zł brutto?

@nairoht: i wprowadza się premię wyrównującą do okrągłej kwoty, taniej dla pracodawcy, przejrzyściej dla pracownika
  • Odpowiedz
Użyłem portalu wynagrodzenia.pl do którego podlinkował @plan_9
Zaciemniłem kwoty, bo nie chodzi mi o chwalenie się czy coś (a pewnie takie byłyby komentarze zaraz).
W każdym razie - najsmutniejsze jest to że ani trochę tego nie czuję. Jak powaloną sytuację ekonomiczną mamy, że będąc w topce uważam te zarobki za "wystarczające/zadowalające" zamiast "wow ale zarąbiście".

ehhh...
Wyrewolwerowanyrewolwer - Użyłem portalu wynagrodzenia.pl do którego podlinkował @pla...

źródło: comment_mcjsIst3dClYL1lBKZgllykzJSfbt2Rz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz