Aktywne Wpisy
kanbanos +140
Jak ja nienawidzę polskiej pogody. Uważam, że Polska jest chyba najgorszym miejscem do życia w Euopie pod tym względem. Polska pogoda to synonim depresji. Cały rok praktycznie jednolite, stalowoszare niebo. Lato? 2-3 miesiące, kończy się szybciej niż zaczyna i potem jazda od nowa. Zima? Ciemno o 15:30, jak jest pochmurno to nawet o 14. Ciągle zimno, pizga, wilgotno, brzydko. Napada trochę śniegu? Zaraz się roztopi i jest breja. Potem przymrozki i ślizgawica.
smutny_login +7
najgorsze jest to że mam prawie 31,5lvl i mam ochotę wylogować się z życia
co z tego że mam:
- 1,88m wzrostu
- zawód który podobno jest dobry
- około 22-25k miesięcznie oszczędności
- zero kredytów, długów, zobowiązań
skoro mam krzywy ryj i nie umiem rozmawiać z kobietami - w moim przypadku już po prostu za późno na poprawę, czas minął, game over dla mnie.
Przygoda z założeniem konta na #tinder pokazała
co z tego że mam:
- 1,88m wzrostu
- zawód który podobno jest dobry
- około 22-25k miesięcznie oszczędności
- zero kredytów, długów, zobowiązań
skoro mam krzywy ryj i nie umiem rozmawiać z kobietami - w moim przypadku już po prostu za późno na poprawę, czas minął, game over dla mnie.
Przygoda z założeniem konta na #tinder pokazała
#keto #lowcarb #carnivore #50obiadowchallenge
Błyskawiczny obiad, idealny na keto albo nawet carnivore (można pominąć roślinki). Jeżeli jesz wszystko, możesz takiego burgera wykorzystać do bułek, jak pan Bóg przykazał.
CO KUPIĆ (na jakieś 10 niewielkich burgerów)
- 700 gramów mielonej wołowiny (u mnie udziec)
- 2 papryczki chilli
- pomidory suszone
- musztarda (u mnie gruboziarnista)
- 1 jajko
- błękitny ser pleśniowy (można zastąpić mozarella albo żółtym tartym serem)
- sól i pieprz
JAK ZROBIĆ
- robimy masę ze wszystkich podanych składników
- lepimy burgery
- wrzucamy na patelnię albo na grilla i smażymy minutę z każdej strony
- na wierzch można położyć jeszcze plasterek żółtego sera, żeby się stopił, będziemy mieć cheeseburgera
- dodatki: u mnie mix sałat, pomidor i ocet balsamiczny