Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +370
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
Plusujących zawołam gdy karta padnie
#kartygraficzne #komputery #pcmasterrace
dzień 1/ x działa
dzień 2/ x działa
dzień 3/x działa
....
dzień 1031/1031 nie działa( ͡° ʖ̯ ͡°)
@cranberry250: wystarczy pooglądać kanały naprawiaczy kart pokoparkowych na YT żeby wiedzieć, że bardzo często potrafią paść po dwóch tygodniach od kupienia.
@Bombowy_Zasilacz: Nie wątp w to. Na górze Synaj to nie Bóg przemawiał tylko wykopek i dał Mojżeszowi dwie tacki pryncypałek.
Współczuje xD Przepłaciłeś. Mogłeś dopłacić niecałe 100zł do nowego shapphire rx 570 pulse 4gb, którego można kupić na amazonie za niecałe 500zł z darmową wysyłką oraz pełną 3 gwarancją producenta:
https://www.pepper.pl/promocje/sapphire-pulse-radeon-rx-570-4gd5-4gb-amazon-de-115eur-170405
@rhqq: Nie ma co panikować, mam jednego 8 letniego laptopa acera z gpu AMD, któremu za chwilę stuknie 50 tysięcy przepracowanych godzin, w tym myślę, że spokojnie 30 tysięcy godzin pracy gpu(i cpu w sumie) to 80-95 stopni pracy. Zwykle nie gaśnie przez kilka dób.
Szanowny przedstawicielu NVIDIA/AMD
Czyżby najnowsze modele RTX/VEGA nie sprzedawały się zgodnie z założeniami działu handlowego? :)