Aktywne Wpisy
cyganztorunia +85
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
stefan_pmp +590
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Dzisiaj dokupiłem 2 akcje, co sprawia, że razem mam już 6 akcji Tesli. Dzisiaj dokupione akcje jak do tej pory są najdroższymi kupionymi przeze mnie akcjami. Wystawiłem zlecenie za 240 USD (tym razem bez PKC ;) )... i po tej cenie mi się zrealizowało.
# Liczba posiadanych akcji TSLA: 6
# Wartość portfela: 1432,20 USD / 5384,07 PLN
# Średnia cena zakupu akcji: 217,87 USD (z wliczoną cholerną prowizją)
# Zysk/Strata: 9,56%
# Uzbierałem obecnie ~1,99% Tesli Model Y *
# Do uzbierania zostało 98,01% : 264 615,93 PLN
# By kupić swoją Tesle akcjami, po obecnej cenie, musiałbym posiadać: 300 akcji
Poprzednie zestawienia:
- 2019-06-05
- 2019-05-24
Ciekaw jesteś jak to się skończy? Dopisz się do listy, jeżeli chcesz być wołany do kolejnych wpisów,
badź zacznij śledzić tag #zbieramnatesle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#tesla #samochody #elonmusk #modely #gielda #januszemotoryzacji
to jest chyba emakler
Inna sprawa, że to dość dużo kapitału :P
Komentarz usunięty przez autora