Aktywne Wpisy
Angelika_S +25
Pytanie może mondre może gupie nie wiem
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Ostatnio było moje #chwalesie a dziś znowu pojeździłem i zdaje relacje:
- okazało się, że nie wiem jak się wlewa paliwo, gdy wlew jest od góry (co chwile odstrzeliwał mi pistolet) 5 litrów lałem chyba 2 minuty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- wiedziałem, że opony w tym motocyklu nie są nowe, ale jak sprawdziłem datę produkcji to się przeżegnałem (2010r), zamówiłem już nowe Pirelli Angel ST, nie znam się na oponach, ale miały dużo gwiazdek w @Oponeo_pl, więc się na nie zdecydowałem
- jadąc, minęła mnie jakaś banda motocyklistów, wszyscy podnieśli lewe ręce do mnie, myślałem, że szykuje się #!$%@?, ale jak sobie przypomniałem, że przecież sam jadę moto i to pewnie to słynne pozdrowienie - to mi się zrobiło mega miło (mi udało się podnieść palce lewej ręki - może zauważyli ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
- na razie objeżdżam swoją stałą trasę, czyli krótko mówiąc jeżdżę w kółko, chcąc nie chcąc spotykam spacerujących tą trasą ludzi po kilka razy. Dziś śliczny #rozowypasek widząc mnie po raz 4, chyba pomyślała, że dla niej tak jeżdżę - mijając ją z niewielką prędkością - uśmiechnęła się zalotnie do mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) (w kasku nie widać mojego wieku - tak czy srak - poczułem się młodo #!$%@?)
- samochody nadal mnie wyprzedzają nawet w małych uliczkach (50-60km/h)
- przestałem już tak często trąbić przy wrzucaniu kierunków
Generalnie przypomina to marzenie, że grasz solówkę na zajebistym rockowym koncercie, a gdy skończysz marzyć bierzesz gitarę, ledwo chwytasz akord i słyszysz jakieś brzdęki, ale cieszę się jak dziecko z każdego płynniej wykonanego manewru. Może kiedyś, na jakimś torze wejdę w zakręt jak Marc Márquez w #motogp. Może. Kiedyś.
Fajnie, że spełniasz marzenia
Niedawno prawko zdałeś?
Nigdy nie jest za późno na motocykle.... widać to na zlotach starych motocykli ile jest starszych osób.
powoli i do przodu a ogarniesz
LWG.
To tak na początek, wtedy będziesz mógł dobrze uczyć się panować nad maszyną