Wpis z mikrobloga

@Rudymetal: chłopaku, nie kłam. Co wy neuropejskie dzieci macie taką niefajną tendencję do kłamania? Wyłapałeś bana za ubliżanie mi. Dlatego też twoja inwektywa wyleciała, a razem z nią twoja osoba. Kultury was trzeba uczyć, skoro mama nie nauczyła.
@niechcemisie_: oczywiście, masz rację. Ja usuwam, gdy ktoś zaczyna dyskusję od:
trollu
pissowski trollu
lub obrzuca innymi inwektywami.

Powiedz, po co dyskutować z kimś takim? Nie widzę sensu. Kasuję, a recydywistów banuję. I od razu życie na wykopie staje się przyjemniejsze.
oczywiście, masz rację. Ja usuwam, gdy ktoś zaczyna dyskusję od:

trollu

pissowski trollu

lub obrzuca innymi inwektywami.

@M1r14mSh4d3: Doprawdy?

No to zobacz:

https://www.wykop.pl/wpis/42280713/nie-czytam-wpolityce-bo-to-portal-z-fejknjusami-dr/

W swoim wpisie kol. @musztym zacytował mój wpis, w którym to nie było jakiegokolwiek nawoływania do nienawiści, pisaniu o trollach, kłamstwach/manipulacjach, a Ty ten komentarz usunąłeś.

Słabo się starasz.
kompletnie mnie nie obchodzisz. I ten Twój padawan @musztym również.

@M1r14mSh4d3: Czyli nie zaprzeczasz temu co napisałem - usunąłeś komentarz, w którym nie było atakowania, pisania o prawakach czy obrzucaniu Ciebie inwektywami. Nie odniesiesz się do tego, że usuwasz to, co Ci ideologicznie nie pasuje.

Jesteś śmieszny z tą swoją propagandą. Mam tylko nadzieje, że Ci dobrze płacą, bo ja - osobiście - takiego propagandzisty jak Ty to bym nigdy nie
@Rudymetal: widzisz, przychodzisz, zabierasz głos w dyskusji: czemu usunęłaś? (nie pamiętam już czy było coś z trollami czy nie). Jaki jest sens dyskutowania? Czy ja muszę się randomowi tyłumaczyć z każdej skasowanej wypowiedzi? Nie muszę. Napływ neuropejskich trolli pod wieloma wpisami był tak duży, a treści komentarzy nic nie wnoszące, że stwierdziłam iż kolejne nic nie wnoszące wypowiedzi nie są warte uwagi. Bo równie dobrze mogłeś zapytać: piłaś dziś herbatę? Gorzką