Aktywne Wpisy
iquiet +101
Aha. Jak Duda dawał 2mld zł na TVP to wszyscy źli bo daje na TVP a nie na chorych.
Jak PO rządzi i postanowiło dać 3mld zł na TVP to już spoko bo „należy się”
No ale widocznie Tusk nawet jak źle robi to robi dobrze, aby PiS tego nie robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpiscodzienny #pis #po #tusk #tvpis
Jak PO rządzi i postanowiło dać 3mld zł na TVP to już spoko bo „należy się”
No ale widocznie Tusk nawet jak źle robi to robi dobrze, aby PiS tego nie robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpiscodzienny #pis #po #tusk #tvpis
America +39
Wykopki z wywalonym estrogenem taki wasz obraz.
Wasze lewicowe damy i feministki mówią wam jak żyć XD
Pamiętajcie, słabi ludzie przynoszą ciężkie czasy i teraz jesteśmy właśnie na tym etapie.
#sejm #tvpo #wybory #bekazlewactwa
Wasze lewicowe damy i feministki mówią wam jak żyć XD
Pamiętajcie, słabi ludzie przynoszą ciężkie czasy i teraz jesteśmy właśnie na tym etapie.
#sejm #tvpo #wybory #bekazlewactwa
#bekazprawakow
Trochę #hipokryzja
Użytkowniczka @M1r14mSh4d3 opublikowała post o manipulacji ze strony #neuropa , tymczasem sama usuwa niewygodne komentarze pod swoimi postami
Przy czym widac, ze to typowy pisowski troll.
Taa, na pewno xD
@M1r14mSh4d3: Tej Miriam, tylko że to twoje znaleziska oznaczane są przez moderacje jako informacje nieprawdziwe.
https://www.wykop.pl/link/4998927/byly-ambasador-rp-w-usa-o-f-35-czytalem-ze-radziecki-mysliwiec-lepszy/
trollu
pissowski trollu
lub obrzuca innymi inwektywami.
Powiedz, po co dyskutować z kimś takim? Nie widzę sensu. Kasuję, a recydywistów banuję. I od razu życie na wykopie staje się przyjemniejsze.
@M1r14mSh4d3: Doprawdy?
No to zobacz:
https://www.wykop.pl/wpis/42280713/nie-czytam-wpolityce-bo-to-portal-z-fejknjusami-dr/
W swoim wpisie kol. @musztym zacytował mój wpis, w którym to nie było jakiegokolwiek nawoływania do nienawiści, pisaniu o trollach, kłamstwach/manipulacjach, a Ty ten komentarz usunąłeś.
Słabo się starasz.
@M1r14mSh4d3: Czyli nie zaprzeczasz temu co napisałem - usunąłeś komentarz, w którym nie było atakowania, pisania o prawakach czy obrzucaniu Ciebie inwektywami. Nie odniesiesz się do tego, że usuwasz to, co Ci ideologicznie nie pasuje.
Jesteś śmieszny z tą swoją propagandą. Mam tylko nadzieje, że Ci dobrze płacą, bo ja - osobiście - takiego propagandzisty jak Ty to bym nigdy nie
gdy zaczniesz się do mnie zwracać, jak do kobiety, może z powrotem zasłużysz sobie na możliwość rozmów ze mną, a teraz wracaj taplać się w błotku. Znikaj.