Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +155
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
No dzień dobry ugulem napisała do mnie pewna starsza kobieta na Facebooku. Myślała że jestem prawdziwym Wojciechem starosiukiem. Po dłuższej rozmowie okazało się że ów kobieta szuka kontaktu do prawdziwego Wojciecha starosiuka (konto wygląda legitnie wątpię że to fejk) okazuje się że lejtnant starosiuk jest w Białymstoku ma kobietę pracuje szpitalu i oczywiście ma problem okloholowy.
PS. Pojawiło się też info że wojciech starosiuk nie żyje jednak jest to tylko przypuszczenie. #patostreamy
Trzymaj sie z dala. Albo wariatka, jak sugeruje kolega wyzej, albo szuka go w sprawie alimentow (za uchylanie sie od ktorych, siedzial ponoc w pierdelku)