Wpis z mikrobloga

Mam już dość życia, cały czas albo siedzę przed komputerem, albo na tagu i tak będzie przez najbliższe dwa miesiące, chociaż teoretycznie mógłbym pójść do pracy, albo zdać prawo jazdy, ale mam fobię spoleczną i się boję cokolwiek innego zrobić niż siedzenie w piwnicy, więc tu siedzę i piszę te bzdury zamiast zrobić coś produktywnego, nie wiem po co to pisze
#przegryw
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Insam27 inwalida ze swoim kalectwem nie moze zrobic kompletnie nic. Ty jestes jak typ co sobie zlamal reke a ja jak ktos kto ci mowi, zebys do szpitala poszedl bo to da sie normalnie wyleczyc
  • Odpowiedz
@HarrsonDW: @Glupiii: ja się boję wszędzie iść do pracy ale moja matka prowadzi małą działalność i proponuje mi żebym prowadził jej KPiR i jak dla mnie to ok, więc nie mówcie że to lenistwo l. Ja się po prostu pracy z innymi boję, że sie jakoś skompromituję
  • Odpowiedz
@Insam27 nawet jak sie skompromitujesz to przeciez nic sie nie stanie :v
Kazdy robil jakies glupoty i zyje dalej. Po prostu nie wkrecaj sobie tego w glowe i bedzie dobrze. Ludzie sie posmieja a za tydzien zapomna bo ktos inny odwali taka sama glupote. Mowie serio
  • Odpowiedz
ały czas albo siedzę przed komputerem, albo na tagu i tak będzie przez najbliższe dwa miesiące,

@Insam27: To ma być według ciebie przegryw? Kurde też bym tak chciał. Ja niedługo urlop i tylko dwa tygodnie.
  • Odpowiedz