@tomjar: Nie powiedziałeś nic o problemie, czy nie wyświetla ci się admin, czy po wbiciu loginu i hasła wyskakuje błąd, ale pytasz "ktoś coś?". Nikt nic, telepatów do niańczenia znajdziesz jak zapłacisz. dx
@PrawieJakBordo: @Deykun: poczytalem troche o problemie i wychodzi ze musze miec jakis unikalny adres do niego. Niby u mnie jest katalog admin ale nie da sie zalogowac. Blad uwierzytelnienia. Drugi raz w zyciu instaluje preste i po raz drugi ten sam problem. Sproboje zreinstalowac raz jeszcze.
@tomjar: Zobacz na ftp jak nazywa się katalog admina, może to byc nazwa typu admin12335214342. Wtedy wchodzisz na domena.pl/admin21344178312 i logujesz się. Jeszcze nigdy nie miałem problemu aby mi PS nie zadziałał w ten sposób
@tomjar: Presta robi to automatycznie, ale z tego co się orientuję adres admina możesz sobie sam zmienić zmieniając nazwę tego folderu. Możesz spróbować jak nadal nie działa.
Może masz coś schrzanione w ustawieniach .htaccessa (odpowiada za przekierowania adresów na prawidłowe linki).
@pogromcamitoww: Prestashop to coś względnie gotowego i nadal jest znacznie tańsza od gotowych rozwiązań opartych na abonamencie. W tych abonamentowych tak samo trzeba iść na kompromisy, albo płacić bardzo wysokie stawki za coś wychodzącego poza schemat. Nie ma idealnych rozwiązań, każde ma jakieś wady.
@pogromcamitoww: Kupujesz serwer i domenę - 150zł Instalujesz Prestę, kupujesz moduł paczkomatów, organizujesz dotpay czy przelewy24 który zapewnia darmowy moduł - 75zł
Za 225zł masz odpalony funkcjonujący sklep na Prestashop. Za rok musisz znowu zapłacić 150zł, i teraz myślisz o biznesie, a nie o tym jak zapłacić abonament za obsługę sklepu który po czasie często wynosi ponad 100zł na
Nie powiedziałeś nic o problemie, czy nie wyświetla ci się admin, czy po wbiciu loginu i hasła wyskakuje błąd, ale pytasz "ktoś coś?". Nikt nic, telepatów do niańczenia znajdziesz jak zapłacisz. dx
Wtedy wchodzisz na domena.pl/admin21344178312 i logujesz się. Jeszcze nigdy nie miałem problemu aby mi PS nie zadziałał w ten sposób
Edit katalog instal usunalem od razu po instalacji
Presta robi to automatycznie, ale z tego co się orientuję adres admina możesz sobie sam zmienić zmieniając nazwę tego folderu. Możesz spróbować jak nadal nie działa.
Może masz coś schrzanione w ustawieniach .htaccessa (odpowiada za przekierowania adresów na prawidłowe linki).
Prestashop to coś względnie gotowego i nadal jest znacznie tańsza od gotowych rozwiązań opartych na abonamencie. W tych abonamentowych tak samo trzeba iść na kompromisy, albo płacić bardzo wysokie stawki za coś wychodzącego poza schemat. Nie ma idealnych rozwiązań, każde ma jakieś wady.
@Deykun: lepiej sie skupić na biznesie niż j-----u się z presta xd
Kupujesz serwer i domenę - 150zł
Instalujesz Prestę, kupujesz moduł paczkomatów, organizujesz dotpay czy przelewy24 który zapewnia darmowy moduł - 75zł
Za 225zł masz odpalony funkcjonujący sklep na Prestashop. Za rok musisz znowu zapłacić 150zł, i teraz myślisz o biznesie, a nie o tym jak zapłacić abonament za obsługę sklepu który po czasie często wynosi ponad 100zł na
@tomjar: Korzystając z Presty nauczysz się jedynie tego żeby z niej nie korzystać w przyszłości. XD