@Cierniostwor: tak, bo ostatnio był wysyp wpisów z cyklu: "przepisuje faktury z papierka do komputerka, jutro rzucam wypowiedzenie firma na 100% zbankrutuje jak mnie zabraknie!!!!11111stojedenaście"
@Nie_masz_racj_idioto: w poniedziałek rano rzucam wypowiedzenie na ryj w moim januszexie, jestem ciekaw ich min kiedy nie przyjde do roboty, a tylko ja wiem w której szufladzie leży pilot od klimatyzatora. pewnie janusz zadzwoni i bedzie blagal mnie o to zebym wrocil
a tylko ja wiem w której szufladzie leży pilot od klimatyzatora. pewnie janusz zadzwoni i bedzie blagal mnie o to zebym wrocil
@mmenelica: To xD Nagle każdy wykopek co pracuje jest niezastąpionym przodownikiem pracy bez którego januszex padnie ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Jak tacy cwani i niezastąpieni z wiedzą to może niech
@shrimpface: No co ty, zazwyczaj to korposzczury najnizszego szczebla. Trudniej jest zastapic kierownika robot czy innego koordynatora ktory wszystko ogarnia i jego strata bylaby bardzo kosztowna. Aczkolwiek, w sytuacji w ktorej okazloby sie, ze delikwenta juz nie potrzebuje, to podziekowalbyn za wspolprace, jezeli wczesniej zaczalby mnie szantazowac.
@Nie_masz_racj_idioto: ja się zwalniam z gówno pracy. Wiem że na moje miejsce jest 50 Ukraińców, ale i tak się w #!$%@? cieszę z tego. W szczególności mając świadomość tego że do miesiąca zwolni się więcej osób. Ze względu na niesprawiedliwy grafik, lizodupostwo, #!$%@? atmosfere. Adios frajeros.
@DulGukat: się śmiejesz. Gościu co mnie zatrudniał przez pół roku dawał mi do zrozumienia że kamienie więcej potrafią niż ja :D za 2.3k wypłaty nie zapewniał nawet wody w 30 stopniowe dni. Przez ten czas nie dostałem ubrania roboczego, na budowie przebierałem się w piwnicy albo na strychu gdzie nie było nawet jak rąk umyć. W dzień wypowiedzenia bo zawiozłem natychmiastowe to zrobił się czerwony jak reaktor w Czarnobylu i powiedział
@Nie_masz_racj_idioto kazdego doświadczonego pracownika mozna zastąpić studentem, rzucic mu w mordę 2500 brutto i oksystem i przeciez tez ma ręce zeby klepać w konputer
#humorobrazkowy #heheszki #pracbaza
@mmenelica: To xD Nagle każdy wykopek co pracuje jest niezastąpionym przodownikiem pracy bez którego januszex padnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Jak tacy cwani i niezastąpieni z wiedzą to może niech
Komentarz usunięty przez autora
@azsym: a jakie to ma znaczenie?
Komentarz usunięty przez autora